Cancan ultimă oră

Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu
Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi sunt de nedespărțiți.

Vedeta de televiziune a dezvăluit de-a lungul timpului care este secretul relației lor fericite și cum reușesc să treacă peste greutățile din cuplu. În ciuda faptului că între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, fosta prezentatoare TV a spus cum vede ea lucrurile.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a vorbit deschis pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu partenerul ei. Andreea Marin a dezvăluit cum reușește să treacă peste problemele din cuplu alături de Adrian Brâncoveanu și ce anume îi leagă cel mai mult în relația lor. Potrivit declarațiilor sale, iubirea este mai presus decât orice și prin dragoste pot să depășească greutățile care le apar în cale.

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!

Ce părere are vedeta despre diferența de vârstă

În ceea ce privește diferența de vârstă de 10 ani dintre ei, Andreea Marin a spus că nu au simțit-o niciodată ca fiind un impediment. Ba mai mult, cei doi se înțeleg foarte bine și își trăiesc viața așa cum consideră ei mai bine, fără să țină cont de părerile oamenilor din jur.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a precizat Andreea Marin.

Andreea Marin a dezvăluit și ce planuri de viitor are cu partenerul ei. Cei doi sunt absolut îndrăgostiți de Italia și de fiecare dată se reîntorc la fel de entuziasmați. De această dată, vedeta a spus că urmează să sărbătorească ziua de naștere a lui Adrian Brâncoveanu acolo, devenind o tradiție pentru ei.

„Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.”, a mai spus Andreea Marin.

 

Adauga un comentariu