Cancan

Ce părere are Carla’s Dreams despre manele – Ce a făcut Sergiu pe timp de pandemie

Publicat: 27 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce părere are Carlas Dreams despre manele - Ce a făcut Sergiu pe timp de pandemie
Carla's Dreams a dezvăluit ce părere are despre manele

Carla’s Dreams a dezvăluit ce părere are despre manele. Într-o emisiune difuzată la radio, artistul a dezvăluit ce tip de manele îi plac. Totodată, el a spus și cum stau moldovenii la capitolul “cântăreți de manele”. În 2019, Carla’s a făcut un cover la melodia lui Speak, numită “manele”.

Sergiu este de părere că “sunt manele foarte faine” dar și unele extrem de ieftine și prostești. Printre artiștii pe care-i apreciază se numără interpretul Adrian Minune. Dintre toți membri formației el este cel care apare cel mai des la televizor și ia cuvântul în interviurile radio. De la debut, formația Carla’s Dreams a colaborat cu numeroși artiști. Printre cei mai cunoscuți se numără Delia, Inna și Irina Rimes.

Ce spune Carla’s Dreams despre manele

Într-un interviu, Sergiu a vorbit despre subiectul “manele”. Întrebat dacă în Republica Moldova există acest gen de muzică, artistul a răspuns că nu cunoaște artiști de peste Prut care cântă acest gen de muzică. În schimb, există interpreți care fac cover-uri la melodii foarte populare și în țara noastră.  Pe de altă parte, întrebat dacă ascultă acest gen de muzică, Sergiu a răspuns că apreciază frumusețea manelelor lente.

“ Eu nu sunt manelist, nu ascult manele. Există manele care sunt extrem de melodioase și frumoase, care transmit o emoție profundă. Dacă e sinceră sau nu, asta e mai puțin important. ” a mărturisit artistul

Printre manelele pe care le apreciază se numără și “Numele tău”, cântată de Adrian Minune.

“ Cine poate să-mi spună că este o piesă urâtă și ar trebui ștearsă din memorie și cenzurată, pur și simplu? E o piesă foarte frumoasă. Că e manea… nu mă interesează. Este o piesă care merită atenție. ” este de părere Sergiu

Ce a făcut solistul pe timp de pandemie

Proiectul Carla’s Dreams fost lansat în anul 2012. Secretul succesului este doza de mister oferită de măștile colorate și ochelarii de soare care ascund chipurile membrilor. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost “Dă-te-n c$%£ m@-tii”, un cântec „underground” cu versuri obscene. Numele proiectului este inspirat din romanele lui John le Carre, iar “Carla” este un acronim a cărui semnificație este cunoscută doar de membri formației. Solistul formației, cunoscut sub numele de Sergiu, este “vocea” proiectului.

La începutul carierei, formația cerea doar 1.500 de euro pe spectacol. O dată cu creșterea popularității, tarifurile au crescut și ele… Astfel, în 2018, Carla’s Dreams câștiga între 12. 500 și 15.000 de euro la concertele susținute în aer liber. Datorită talentului și faimei, Sergiu a ajuns în ipostaza de jurat în multe emisiuni de divertisment. Prima emisiune a fost “X Factor”, în anul 2018. În acest an, Sergiu s-a mutat de la Antena 1 la Pro TV, ca jurat în cadrul show-ului “SuperStar România”. Anul 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru artiști.

 “În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză.” a spus artistul.

Așadar, solistul formației Carla’s Dreams declară că nu ascultă des manele, dar le apreciază pe cele lente și de calitate.

Adauga un comentariu