National

Ce părere are Rareș Bogdan despre detronarea primarilor liberali

Publicat: 30 sept. 2020
Rareș Bogdan
Ce părere are Rareș Bogdan despre detronarea primarilor liberali

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, este de părere că deși liberalii nu au câștigat la primăriile din Alba-Iulia, Timișoara și Brașov, este un lucru bun că alegătorii au pus ștampila pe USR și nu pe PSD.

„Probabil alegătorii noștri, la Alba a fost o confuzie generată tocmai de faptul că domnul Pleșa a fost viceprimarul lui Mircea Hava, primarul care a transformat complet Alba și candidatul nostru Voicu Paul a fost de asemenea viceprimar. Deci au fost doi viceprimari. Unul preluat de USR, celălalt al nostru, care s-au bătut, a câștigat probabil datorită unei comunicări ceva mai eficiente, domnul Pleșa.

Ce părere are Rareș Bogdan despre detronarea primarilor liberali

Rareș Bogdan crede că primarul liberal din Timișoara a pierdut din cauza conflictelor frecvente cu presa, în ciuda faptului că acesta a realizat doar lucruri bune pentru reședința de județ.

În cazul Timișoara, acolo nu pot să-mi dau seama, sau poate îmi dau seama dar nu e cazul acum să vorbesc despre asta, ce s-a întâmplat, cert este că Timișoara a suferit o schimbare fabuloasă al arhitecturii, al atragerii investițiilor… Deci, Robu a fost un primar foarte bun, dar cred că intrarea în conflict permanent cu presa… cred că a fost prea conflictual și asta i-a creat o problemă.

Prim-vicepreședintele PNL spune că în Brașov a fost o luptă a dreptei.

Dincolo, la Brașov, George Scripcaru, care a transformat fața orașului Brașov, într-un parteneriat asumat cu Adrian Veștea, omul care a avut credința că poate face un aeroport, și după 48 de ani, iată că la Brașov apare un aeroport, un proiect extraordinar al lui Adrian Veștea – președintele CJ – care a și confirmat mandatul. Acolo a fost o bătălie a dreptei.

Până la urmă, sunt trei primari pierduți de noi, dar s-a întors tot dreapta. Era grav pentru mine dacă pierdeam în favoarea stângii, pentru că atunci erau mutații în electorat. Nu s-a întâmplat acest lucru”, a spus Rareș Bogdan, marți seara, la Digi24.

Rareș Bogdan, după alegerile locale: ”Nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”

După alegerile locale, Rareș Bogdan a declarat că ”că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”, iar acest lucru a fost demonstrat de partidul pe care îl reprezintă. Acesta îi dă drept exemplu pe Marian Oprișan și Niculae Bădălău, ca fiind baroni învinși de PNL.

„Am realizat chestiuni foarte importante, care demonstrează tuturor oamenilor onești din țara asta că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot.

Este vorba de Vrancea, acolo unde Marian Oprișan, după 24 de ani, este scos afară din Consiliul Județean Vrancea. Reprezentantul PNL – Cătălin Dumitru Toma a câștigat acolo Consiliul Județean.

De asemenea, la Giurgiu, baronul Bădălău și finul acestuia sunt scoși afară după 16 ani din Consiliul Județean. E prima dată după 16 ani când reușim să cucerim atât orașul Giurgiu, cât și județul.”, a declarat Rareș Bogdan la Digi 24.

 

 

Comentarii
  • Hai bai ca v-a tras-o barna de nu puteti duce.
    Lasa vrajelile, Timisoara si Brasovul sunt impardonabile.
    Cascati bine ochii ca barna va fute tinandu-va de mana, iar decembrie e aproape. Nici Iohanis nu va salveaza si nu e mare lucru sa isi ia jucarie noua, un usr fara barna.

Adauga un comentariu