National

Rareș Bogdan, după alegerile locale: ”Nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rareș Bogdan după alegerile locale Nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot
Rareș Bogdan neagă faptul că PNL s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis

După alegerile locale, Rareș Bogdan a declarat că ”că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot”, iar acest lucru a fost demonstrat de partidul pe care îl reprezintă. Acesta îi dă drept exemplu pe Marian Oprișan și Niculae Bădălău, ca fiind baroni învinși de PNL.

„Am realizat chestiuni foarte importante, care demonstrează tuturor oamenilor onești din țara asta că nu există baroni care să nu poată fi bătuți la vot.

Este vorba de Vrancea, acolo unde Marian Oprișan, după 24 de ani, este scos afară din Consiliul Județean Vrancea. Reprezentantul PNL – Cătălin Dumitru Toma a câștigat acolo Consiliul Județean.

De asemenea, la Giurgiu, baronul Bădălău și finul acestuia sunt scoși afară după 16 ani din Consiliul Județean. E prima dată după 16 ani când reușim să cucerim atât orașul Giurgiu, cât și județul.”, a declarat Rareș Bogdan la Digi 24.

Rareș Bogdan, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile după alegeri: „Am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor“

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, a vorbit luni, 28 septembrie, despre ce se va întâmpla cu pensiile, alocațiile după alegeri. Rareș Bogdan a declarat că PNL nu va crește taxele și nu va lua niciun fel de împrumut de la FMI.

„Legat de pensii și alocații, în momentul în care se va putea, vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută, care e cea mai mare creștere de pensie dată o singură dată. Dacă economia și veniturile ar fi permis, am fi crescut fără nicio problemă cu 40 la sută pensiile românilor, pentru că oamenii merită acest lucru“, a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintelui PNL a menționat că imediat ce veniturile bugetare permit, alocațiile pentru copii vor fi majorate.

„Cât despre alocații, colegul meu Robert Sighiartău a fost autorul și promotorul dublării alocațiilor pentru copii, alături de colegii mei din Parlamentul României. A venit după o nouă creștere. Noi am putut, din punct de vedere bugetar, să creștem doar cu 20 la sută în primă fază, dar vă asigur că, imediat ce veniturile bugetare permit, nu vom ezita să creștem”, a precizat Rareș Bogdan.

Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional“

Europarlamentarul a mai menționat că liberalii nu vor lua niciun fel de împrumut și nu vor face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional.

„Nu vom lua niciun fel de împrumut și nu vom face niciun fel de acord cu Fondul Monetar Internațional. O guvernare liberală nu are dreptul să crească taxele! Un partid liberal nu va putea decât dacă vrea să se sinucidă să crească taxele“, a adăugat Rareș Bogdan.

Adauga un comentariu