National

Ce pedeapsă ar putea primi frații Andrew și Tristan Tate. Declarația făcută de avocatul lor

Publicat: 20 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce pedeapsă ar putea primi frații Andrew și Tristan Tate. Declarația făcută de avocatul lor
Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată pentru acuzații foarte grave, printre care și trafic de persoane

Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată pentru acuzații foarte grave, printre care și trafic de persoane. Ce mărturisiri a făcut acum avocatul celor doi.

Avocatul Cosmin Bolosin a oferit detalii prețioase privind situația fraților Tate. În cadrul procesului, aceștia sunt acuzați de mai multe infracțiuni grave, cinci la număr și sunt prevăzute cu pedepse diferite.

„Sunt cinci infracțiuni și anume: grup infracțional organizat, vă spun pentru fiecare în parte, între 3 și 10 ani (n.r. de închisoare), presupus trafic de persoane, între 3 și 10 ani, violul în formă continuată poate să ajungă până la 12 ani.

Cea de a patra infracțiune este accesul la un sistem informatic, 2-7 ani, și ultima este lovire sau alte violențe, 1-5 ani. Dacă stăm și ne gândim, cea mai mare încadrare este de până la zece ani de zile, dar atenție, dacă vor fi găsiți vinovați, pot să riște mult mai mulți ani întrucât în România se dă pedeapsa cea mai mare, după care se dă câte o treime ca spor din restul pedepselor care vor fi aplicate”, a mărturisit avocatul Cosmin Bolosin pentru un post tv.

Câți ani de închisoare riscă să primească frații Tate

Avocatul subliniază faptul că, luând în considerare aceste pedepse maxime pentru fiecare infracțiune, cea mai mare încadrare posibilă ar fi de până la zece ani de închisoare. Cu toate acestea, avocatul atrage atenția asupra faptului că, în cazul în care milionarii sunt găsiți vinovați, pedepsele pot fi considerabil mai mari, având în vedere că în România se aplică pedeapsa cea mai mare.

„Zece ani de zile este cea mai mare pedeaspsă pe care o pot primi frații Tate.(…) Măsura arestului preventiv în România se prelungește doar pe suspiciuni rezonabile. Condamnarea în România se face doar pe probe, nu pe suspiciune rezonabilă”, a mai spus avocatul.

Andrew Tate are 36 de ani și este un influencer cu cetățenie britanică și americană care are peste 6,5 milioane de urmăritori pe Twitter. El a fost plasat în arest la domiciliu în România, în luna mai, după ce, alături de fratele său și două femei din România, a fost acuzat de abuz, trafic de persoane și crimă organizată. Purtătorul său de cuvânt a declarat că Andrew Tate neagă acuzațiile aduse de cele patru femei.

Adauga un comentariu