Cancan ultimă oră

Ce pensie are sora lui Petrică Mîțu Stoian? Fratele ei câștiga la un spectacol cât ea într-un an!

Publicat: 09 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce pensie are sora lui Petrică Mîțu Stoian Fratele ei câștiga la un spectacol cât ea într-un an
Sora lui Petrică Mîțu Stoian trăiește la Arad

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, povestea că artistul se răcise de familia lui după ce s-a împrietenit cu impresarul său și cu soția acestuia.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat să se înțeleagă că artistul ajunsese să fie controlat de impresarul său, atât din punct de vedere emoțional cât și financiar. Femeia a mai spus că nu are pretenții în legătură cu averea fratelui ei dar că vrea să se facă dreptate.

Și-a ajutat Petrică Mîțu Stoian surorile?

În 2020, cumnatul lui Petrică Mîțu Stoian, soțul Mariei Tărchilă, și-a publicat declarația de avere în calitate de cadidat la Consiliul Local al comunei arădene Livada. Conform documentului, soții Tărchilă dețin o casă de 300 mp în localitatea Sâleani și un autoturism marca Opel fabricat în anul 2014. Cei doi soți au o datorie la bancă de 20.000 de euro pe care trebuie s-o achite până în 2026 și sunt amândoi pensionari.

Maria, sora lui Petrică Mîțu Stoian a primit 15.000 de lei într-un an de la Casa Județeană de Pensii Arad, ceea ce însemană o pensie lunară de aproximativ 1.250 de lei. Soțul acesteia, fost cadru militar, a primit 60.000 de lei din pensii și 100.000 de lei (pe an) din activitatea didactică.

Cumnatul cântărețului a fost șeful vămii

De profesie avocat, soțul Mariei Tărchilă este cunoscut ca fost șef al Vămii Arad, funcție pe care a îndeplinit-o timp de 20 de ani, între 1991 și 2001. Începând cu anul 2005, el s-a dedicat unei cariere universitare, fiind în prezent profesor universitar doctor la catedra de discipline socio-umane a Facultății de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad.

În perioada în care a fost Șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Arad, Petru Tărchilă l-a avut subordonat pe Helmuth Duckadam, care abia se retrăsese din fotbal. Cei doi au rămas prieteni până azi iar sora lui Mîțu Stoian i-a devenit nașă de cununie fostului mare portar al Stelei.

Adauga un comentariu