Cancan

Ce planuri are Radu Itu alături de iubita sa? Cine este frumoasa șatenă ce i-a furat inima?

Publicat: 26 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce planuri are Radu Itu alături de iubita sa Cine este frumoasa șatenă ce i-a furat inima
Radu Itu își iubește nespus de mult iubita și nu se ascunde să i-o arate și pe rețelele de socializare

După ce a părăsit competiția „Survivor România”, Radu Itu a mărturisit planurile pe care le are pentru anul acesta alături de iubita sa. Vedeta dorește să călătorească mai mult și să facă pasul cel mare alături de Ana. Tânără activează în domeniul modei și este fashion designer.

Înainte de a participa la emisiunea „Survivor România”, acesta a fost concurent și la „Ninja Warrior”. Radu a fost model și antrenor de fitness înainte de a-și deschide propria afacere. În afară de pasiunea pe care o are pentru pălării, vedetei îi plac și ieșirile în natură, fotografia, motocicletele și bungee jumping-ul. De asemena, puțini știu că Laura Giurcanu și Radu sunt foarte buni prieteni, relația lor începând înainte de competiție.

Planurile pe care le are Radu Itu pentru anul acesta alături de iubita sa

Radu Itu a fost concurent în cadrul emisiunii „Survivor România”, în echipa „Faimoșilor”. Acesta este împreună cu Ana Capsali de mai bine de patru ani. Deși au fost vecini timp de 15 ani, cei doi nu au interacționat deloc. Primul pas a fost făcut de către iubita sa ce i-a dat follow pe Instagram. Ulterior, cei doi s-au împrietenit, iar Radu i-a cerut în cele din urmă numărul de telefon. În timpul emisiunii la care a participat, Radu și-a dat seama că anul acesta dorește să facă pasul cel mare alături de Ana.

„Nunta anul acesta și să călătoresc cât mai mult. Am scăpat de pandemie, dar acum a venit un război, să vedem ce va urma. Important este să fim sănătoși și să mergem înainte. M-am gândit de foarte mult timp (n.r. la nuntă), dar acolo mi-am dat seama că trebuie ca anul acesta să fac pasul cel mare.”, a declarat Radu Itu.

În final, vedeta și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Ana a postat pe Instagram o imagine împreună cu iubitul său și inelul pe care l-a primit, oficializând momentul. 

În cadrul emisiunii acesta a menționat că i-a fost foarte greu fără partenera sa. Gândul i-a fost mereu la ea, pe tot parcursul concursului. În timpul competiției, vedeta a mai spus că show-ul este mai mult psihic și nu fizic. 

Cine este frumoasa șatenă ce i-a furat inima fostului concurent de la „Survivor România”

Ana Capsali este fashion designer și stylist, activând în domeniul modei. Aceasta și-a dat licența în Modă la UNArte în 2018. Tânăra este foarte pasionată de ceea ce face, iar la absolvirea facultății a fost denumită „Best Young Designer”. În timpul licenței, Ana a fost plecată în Bologna cu programul Erasmus. Studiile de master le-a continuat în Milano. Tânăra apreciază și munca partenerului său. Acesta este de profesie pălărier și fondatorul brand-ul „The Wild Hatter”.

Având ambii spirit de artist se înțeleg perfect. De pe profilul de Instagram se observă faptul că Ana și Radu călătoresc destul de mult împreună. Două firi romantice fiind, aceștia postează imagini în ipostaze tandre pe Instagram. În una din fotografii, Ana și Radu se uită pătrunzător unul în ochii celuilalt, în timp ce capul tinerei este așezat în poala logodnicului său. Într-o altă poză, cei doi sunt surprinși la o distanță foarte mică unul de buzele celuilalt, la descrierea pozei, tânăra având: „love you more than yesterday.”

Radu Itu își iubește nespus de mult iubita și nu se ascunde să i-o arate și pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Vlad Drăgulin nu își expune la fel de mult relația pe Instagram sau Facebook. Acesta dorește să rămână destul de discret și să își ferească relația de ochii curioșilor. 

Adauga un comentariu