National

Ce porecle i-a găsit Cristian Tudor Popescu Dianei Șoșoacă?

Publicat: 26 feb. 2021

După intervențiile Dianei Șoșoacă la Institutul „Marius Nasta” din Capitală și la protestele minerilor din Valea Jiului, Cristian Tudor Popescu i-a găsit două porecle. Gazetarul a numit-o „doamna Balivernă” sau „doamna Ciocioacă”.

Cristian Tudor Popescu consideră că intervențiile Dianei Șoșoacă nu reprezintă decât dorința acesteia de a apărea la televizor. Părerea scriitorului a apărut la Digi 24.

„A venit să apară la TV și să se îmbrâncească cu oamenii de ordine.

Îi spuneam doamna cascada urlătoarea. O să-i schimb apelitivul, pentru că e foarte activă. Îi spun în această săptămînă doamna balivernă.

Mandibula doamnei Șoșoacă mă întreb dacă nu cumva are osul pătrat: în clipa în care șarpele deschide gura se duce în poziția maxilară.

Aceasta doamnă l-a amenințat pe acel om de ordine într-un stil mafiot. Mulți apreciează ce face doamna Balivernă sau doamna Ciocioacă. Are multe cioace în dotare. Deci îl amenință pe acel om: el este pus acolo să facă o treabă. Această amică a poporului se răstește și îl ameință în stil mafiot.

Are atitudine de om de bandă. Simplul fapt de a-i proteja numele e înjositor.

Cei care o apreciează pe doamna Șoșoacă sunt reduși mintal”, a spus CTP, la Digi24.

Diana Șoșoacă este blocată pe Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Joi dimineață, contul de Facebook al avocatei Diana Șoșoacă a fost blocat de către companie. Aceasta a declarat că numai ea și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, sunt blocați pentru atitudinea explozivă pe care o au.

Diana Șoșoacă a fost blocată de către compania rețelei de socializare, din cauza unor jigniri pe care avocata le-ar fi adresate unei internaute.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV, potrivit G4Media.

Din cauza acestei situații, Diana Șoșoacă s-a enervat și a amenințat că va da în judecată compania Facebook. Ea consideră că nu este normal ca Facebook să blocheze conturile politicienilor.

Pentru că nu are de gând să rămână fără un cont de Facebook, ea a hotărât să țină legătura cu fanii ei prin intermediul contului soțului ei. În plus, Diana Șoșoacă a menționat că plănuiește să își mai facă alte două conturi, pentru a ține la curent populația cu tot ce se întâmplă în România.

De precizat este că Diana Șoșoacă are contul activ, însă nu mai poate posta niciun mesaj nou.

Acum puțin timp, Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia a fost luată de colegii ei, după ce a declarat în Parlament că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

Conducerea AUR a exclus-o din grup pe avocată susținând că aceasta a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

Comentarii
Adauga un comentariu