Cultural

Ce relație are Claudia Pavel cu tatăl copilului ei. Frumoasa artistă își asumă rolul de mamă singură

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație are Claudia Pavel cu tatăl copilului ei. Frumoasa artistă își asumă rolul de mamă singură
Frumoasa cântăreață Claudia Pavel își asumă rolul de mamă singură și radiază de fericire alături de fiul ei.

Multă lume se întreabă ce relație are Claudia Pavel cu tatăl copilului ei. Cântăreața este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Aceasta s-a despărțit în urmă cu mai mulți ani de partenerul ei, iar de atunci s-a ferit să se afișeze cu un alt bărbat în spațiul public. Frumoasa artistă își asumă rolul de mamă singură și se mândrește cu fiul ei.

Claudia Pavel are o relație tensionată cu tatăl copilului ei

Îndrăgita artistă Claudia Pavel are un trecut amoros controversat. Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet celebru. Cei doi au locuit în SUA o perioadă lungă de timp, iar după ce au devenit părinți au fost mai fericiți ca oricând. Cu toate acestea, Claudia Pavel și tatăl copilului ei s-au despărțit, artista revenind în țară.

Claudia Pavel îl crește singură pe băiețelul ei Noah, în vârstă de 9 ani și se mândrește cu acesta. Mai mult, artista îl ia pe fiul ei și la evenimentele mondene, dorind să petreacă mult timp alături de acesta.

Cântăreața se dedică în totalitate băiețelului ei și își asumă rolul de mamă singură. Dincolo de provocările din viața privată, Claudia Pavel se bucură din plin de celebritate. Aceasta a avut mai multe proiecte de succes în televiziune și s-a remarcat la emisiuni faimoase.

În ceea ce privește relația cu tatăl copilului ei, vedeta a mărturisit că după ce s-au despărțit au avut o relație tensionată, dar în prezent păstrează legătura de dragul micuțului Noah.

,,Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, a declarat aceasta.

În prezent, Claudia Pavel se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Artista este extrem de activă în mediul online și își surprinde fanii cu fotografii provocatoare.

O altă vedetă care încinge imaginația bărbaților pe rețelele de socializare este Cosmina Păsărin. La vârsta de 39 de ani, aceasta arată spectaculos și pozează sexy. Și celebra Laurette face furori cu formele sale voluptoase. Aceasta nu ezită să pozeze goală și câștigă sume impresionante din propria imagine.

Ce spune frumoasa artistă despre rolul de mamă singură

Claudia Pavel este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Îndrăgita cântăreață are o carieră de succes în muzică, însă în ultima perioadă a lipsit din lumina reflectoarelor. Vedeta a avut parte de multe provocări pe plan personal, iar în prezent îl crește singură pe fiul ei, Noah. Claudia Pavel are o relație extrem de apropiată cu acesta și nu ezită să meargă împreună cu fiul ei la evenimentele mondene.

,,Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat. Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu. (…) E un copil înțelegător, inteligent, foarte matur pentru vârsta lui. În adolescență cred că o să se vadă ce fel de educație a primit, acum e un îngeraș.”, a precizat artista.

Frumoasa cântăreață își asumă rolul de mamă singură și radiază de fericire alături de fiul ei. Claudia Pavel are o carieră de succes în muzică și este apreciată de publicul autohton.

Adauga un comentariu