Cancan

Cosmina Păsărin este singură la vârsta de 39 de ani. De ce nu vrea să se căsătorească frumoasa vedetă

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Cosmina Păsărin este singură la vârsta de 39 de ani. De ce nu vrea să se căsătorească frumoasa vedetă
La vârsta de 39 de ani, Cosmina Păsărin se bucură din plin de viață și își asumă trecutul controversat.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Cosmina Păsărin, este singură la vârsta de 39 de ani. Bruneta are un trecut amoros controversat, iar după despărțirea de fostul iubit aceasta a evitat să se afișeze în public alături de un alt bărbat. Dincolo de celebritate și de succesul impresionant în televiziune, Cosmina Păsărin ascunde mai multe suferințe ce le-a ținut departe de ochii curioșilor. Iată de ce nu vrea să se căsătorească frumoasa vedetă.

Cosmina Păsărin, singură la vârsta de 39 de ani

Frumoasa Cosmin Păsărin s-a retras în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, dar face furori de fiecare dată când apare la tv. Bruneta arată spectaculos și atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat. Nu de puține ori aceasta a fost protagonista unor controverse în spațiul public, fiind criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe.

La vârsta de 39 de ani, Cosmina Păsărin se bucură de succes pe plan profesional, iar în mediul online are un număr impresionant de admiratori. Aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin. Recent, vedeta s-a afișat pe Facebook în ipostaze provocatoare, iar ținutele sexy i-au pus în evidență silueta fără cusur.

Printre vedetele care pozează incendiar la o vârstă surprinzătoare se află și Mihaela Răduleascu. Aceasta și-a surprins fanii cu un pictorial nud, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Dincolo de celebritate, Cosmina Păsărin este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. După ce a avut o relație de peste 10 ani cu George Vintilă, focoasa brunetă a evitat să se mai afișeze cu alt bărbat. Aceasta nu regretă că este singură, își asumă acest statut, dar este pregătită să iubească din nou.

„Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față, dar cred că e perfect în regulă dacă în viață mai sunt și astfel de perioade. Mai stăm și noi cu noi, ne vedem și noi de treaba noastră! E frumos și în doi, ador viață în doi însă cred că la fel de important este să petrecem și timp cu noi, să ne cunoaștem mai bine…Nu am niciun regret cu privire la viața mea. (…)

Încerc să nu am regrete și încerc să fac tot posibilul să îmi asum tot ce am experimentat, tot ce am trăit. Am făcut și eu o grămadă de greșeli dar ideea este să învățăm din greșelile pe care le facem și bineînțeles să nu le mai repetăm.”, a declarat aceasta.

Cosmina Păsărin își asumă aparițiile controversate și trecutul tumultuos, iar în prezent apare tot mai rar în lumina reflectoarelor. De critici a avut parte și frumoasa actriță Dana Rogoz, mai ales după ce a fost protagonista unor scene incendiare într-un film celebru, regizat chiar de soțul artistei. Și îndrăgita prezentatoare Gabriela Cristea a fost sancționată de unii pentru aparițiile nud de la începutul carierei sale.

Ce spune frumoasa vedetă despre căsătorie și copii

Cosmina Păsărin a dezvăluit recent care este motivul pentru care aceasta nu s-a căsătorit până la vârsta de 39 de ani și de ce nu a devenit mamă.

,,O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a precizat vedeta.

Cu toate acestea, Cosmina Păsărin este pregătită să iubească din nou, în pofida suferințelor și dezamăgirilor din trecut. Focoasa brunetă a mărturisit ce nu ar ierta niciodată la partenerul ei de viață și ce calități ar trebui să aibă bărbatul de lângă ea.

,,Evit să am în minte un model, un bărbat ideal. (…) Ar trebui să fie un bărbat înțelegător, înțelept, să fie un om responsabil, un om serios, e important! Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu. Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești. Nu îmi plac bărbații care nu sunt de încredere, pentru că nu se simt pregătiți pentru o relație!”, a mărturisit aceasta.

La vârsta de 39 de ani, Cosmina Păsărin se bucură din plin de viață și își asumă trecutul controversat. Bruneta nu s-a căsătorit până acum și își asumă statutul de femeie singură. Vedeta este pregătită să iubească din nou și este încrezătoare că va întâlni marea dragoste. Până atunci, Cosmina Păsărin se răsfață cu vacanțe exotice și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • Dupa ce a fost posta pentru cativa zeci de expeditori, cred si eu ca ar vrea sters trecutul….cine sa o mai ia de buna acu’….Ea ar vrea saraca….dar ca dansa -s multe….dar alea-s mai tinere, cu carnea mai tare….Vestea buna e ca inca mai poate scoate un banut cu un videochat, sau ceva petreceri private.

Adauga un comentariu