Cancan

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică cu fiica lui Cătălin Crișan. S-a aflat de curând

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică cu fiica lui Cătălin Crișan. S-a aflat de curând
Radu Ștefan Bănică și Daria Crișan sunt colegi la UNATC și lucrează la un proiect artistic

S-a aflat de curând ce relație există între Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, și Daria, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. Ei bine, dacă inițial Daria voia să urmeze cariera mamei sale, ea a renunțat de curând la Medicină. Iar calea aleasă este în domeniul artistic, mai mult, fiind colegă cu Radu Ștefan Bănică la UNATC.

O vorbă din bătrâni spune că „așchia nu sare departe de trunchi”, și se adeverește din plin în foarte multe cazuri. Este valabil și în cazul multor copii de artiști care au ales să le calce pe urme părinților. În cazul de față ne vom referi la Ștefan Bănică Jr și Cătălin Crișan și la copiii lor. Însă, puțini știu că există o legătură între Radu și Daria, cei doi având multe lucruri în comun. Astfel, relația neștiută dintre cei doi a ieșit de curând la iveală.

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică cu Daria

Începând din toamna anului trecut, Radu Ștefan Bănică a fost admis la UNATC, la secția Actorie, fapt ce l-a făcut foarte mândru pe tatăl său. Și totuși, lumea nu știe că fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr este coleg cu Daria Crișan, fiica îndrăgitului cântăreț Cătălin Crișan.

Fata cea mare a lui Cătălin Crișan a urmat mai întâi Medicina, însă se pare că acest domeniu nu i s-a potrivit și a renunțat. Și după cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, acest lucru a fost valabil și în cazul Dariei. Tânăra s-a îndreptat în cele din urmă către latura artistică, astfel că a început să studieze muzica și actoria. Daria a făcut parte din distribuția mai multor piese de teatru și își ajută tatăl la școala Cătălin Crișan Education Center.

S-ar părea că Radu Ștefan Bănică și Daria Crișan lucrează la un proiect muzical comun, alături de mai mulți colegi. Cei doi au postat imagini cu ei pe rețele de socializare. Fanii lor, în număr din ce în ce mai mare, așteaptă cu mare entuziasm surpriza pe care o pregătesc aceștia!

Fiul lui Ștefan Bănică performează pe latura artistică

În ultimii ani, Radu Ștefan Bănică și-a câștigat popularitatea, la cei doar 18 ani ai săi împliniți în luna februarie. Tânărul calcă tot mai mult pe urmele tatălui său, dar și ale bunicului. Pe lângă alte proiecte în care s-a implicat pe partea artistică, Radu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Te cunosc de undeva”, emisiunea transformărilor difuzată de Antena 1, unde a intrat în pielea oricărui personaj cu mare curaj și dezinvoltură, fie că a fost vorba de unul feminin ori de unul masculin.

Astfel, publicul l-a apreciat repede pe adolescentul care și-a moștenit talentul din familie, atât de la tatăl său, cât și de la bunicul său, un adevărat maestru al scenei de comedie din România. În altă ordine de idei, după ce s-a aflat de noua relație artistică pe care a dezvoltat-o fiul lui Ștefan Bănică cu Daria Crișan, lumea este curioasă cum se va concretiza proiectul lor artistic…

Adauga un comentariu