Cancan

Cum arată acum fiica lui Cătălin Crișan. Tânăra a renunțat la Medicină pentru a deveni actriță

Publicat: 22 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum fiica lui Cătălin Crișan. Tânăra a renunțat la Medicină pentru a deveni actriță
Daria, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, se dedică total carierei artistice

Are aproape 21 de ani, a renunțat la Medicină pentru a se dedica actoriei, însă puțină lume știe cum mai arată fiica lui Cătălin Crișan. Pentru o perioadă, relațiile cu tatăl său au fost reci, după ce artistul se recăsătorise cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa. Însă de câțiva ani, și datorită divorțului de Ioana Alina Cupșa, cei doi au reluat legăturile. Mai mult, fata îi cere și sfaturi artistice lui Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan, în vârstă de 53 de ani, are trei căsătorii la activ și trei copii, două fete și un băiat. Artistul a fost căsătorit cu medicul Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei. După numai un an, Cătălin Crișan a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. Mai mult, în decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. La scurt timp însă, Cătălin Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție. În momentul de față, artistul are o nouă relație, pe care însă o ține departe de ochii lumii.

Cum arată fiica lui Cătălin Crișan

Daria Cătălina, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, alesese inițial aceeași meserie ca și mama sa. Astfel, ea a început să studieze la Universitatea de Medicia si Farmacie „Carol Davila”. Totuși,  Daria nu a abandonat nici latura artistică insuflată de tată său, ea fiind angajată a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. De altfel, talentul l-a moștenit de la ambii părinții, dacă ne amintim de dueturile pe care Cătălin Crișan le susținea în trecut alături de Lucia Bubulac. Acum, Cătălin Crișan face duet cu fiica sa, Daria. Tânăra cântă de la 10 ani, iar în 2014 a participat la Festivalul Mamaia, unde a câștigat trofeul la secțunea Creație cu melodia „Cerul este al meu”.

În prezent, Daria Cătălina este de o frumusețe răpitoare și a știut cum să îmbine utilul cu plăcutul. Chiar dacă după divorțul părinților săi, Daria a avut o perioadă în care răcise relația cu tatăl său, astăzi cei doi se înțeleg de minune și sunt cei mai buni prieteni. Mai mult, Daria a renunțat la Facultatea de Medicină pentru a deveni actriță. Aceasta a reușit să-i calce pe urme tatălui său, acesta fiind extrem de mândru de ea.

„După lupte seculare, care au durat aproape o adolescenţă, am învins! Acesta a fost visul meu. Nu altul. Niciodată. Nu al altcuiva. Tocmai s-a împlinit. Aveţi curaj. Fiţi sinceri!”, a spus Daria.

Frumoasă și talentată

Daria Cătălina este o tânără frumoasă, înaltă, are un păr superb și ochii albaștri. Astfel, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan a cucerit imediat lumea modellingului și pe cea a teatrului românesc. În urmă cu mai bine de trei ani, Daria a avut rolul principal în piesa „Profesorul de franceză”, regizată de tatăl ei și în care s-a descurcat de minune. Mai mult, Daria Cătălina a reușit să obțină marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt.

Iar pe lângă cariera care se anunță de succes, Daria Crișan este și foarte atentă la felul în care arată. Acum, fiica lui Cătălin Crișan a devenit superbă tânără cochetă. Mai mult, Daria adoră să meargă în saloanele de înfrumusețare și să încerce produse cosmetice. Așadar, la cum arată fiica lui Cătălin Crișan, nu e de mirare că va face carieră și în lumea artistică dar și în modelling.

Adauga un comentariu