Prima pagină » Cancan » Ce relație are Oana Zăvoranu cu soțul! Iată mesajul postat de vedetă – FOTO

Ce relație are Oana Zăvoranu cu soțul! Iată mesajul postat de vedetă – FOTO

14 aug. 2023, 06:38,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu are o relație care pare perfectă cu soțul ei. Vedetă a postat un mesaj pentru Alex Ashraf pe o rețea de socializare. Mesajul pare să infirme sursele care spuneau că relația nu e tocmai una bună.

În trecut, soțul Oanei Zăvoranu a postat la rându-i un mesaj pentru vedetă. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste spunând că nimeni nu îi va despărți vreodată.

Ce relație are Oana Zăvoranu cu soțul ei

Oana Zăvoranu a dezvăluit adevărul despre legătura sa cu Alex Ashraf printr-un mesaj publicat pentru partenerul său de viață. Cu câteva luni în urmă, au circulat speculații cu privire la posibile probleme în căsnicia dintre Oana Zăvoranu și partenerul său de viață, Alex Ashraf, cu care este căsătorită de șapte ani.

Recent, Oana Zăvoranu a pus capăt acestor zvonuri prin publicarea unei imagini care clarifică situația reală dintre ea și soțul său. Fotografia a fost realizată în timpul unei călătorii în Turcia, în timpul căreia cei doi au fost împreună. Sub descrierea imaginii, Oana Zăvoranu a subliniat faptul că au reușit să depășească toate obstacolele împreună și că intenționează să facă același lucru și în viitor.

În fotografia postată, se poate observa Oana Zăvoranu ținând în mână un trandafir, cel mai probabil oferit de Alex Ashraf, simbolizând faptul că relația lor este înfloritoare. Această imagine sugerează că lucrurile stau foarte bine între cei doi.

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu și soțul ei s-au afișat frecvent împreună în public. Recent, chiar Alex Ashraf a postat un mesaj în care și-a exprimat deschis iubirea față de soția sa.

Oana Zăvoranu, despre relația cu Pepe

Pepe și Oana Zăvoranu au avut una dintre cele mai interesante relații. În urmă cu câțiva ani, cei doi erau de nedespărțit. Pepe îi declară dragoste veșnică frumoasei vedete. Timpul a trecut, iar relația dintre cei doi s-a erodat până când s-a iscat un conflict în toată regula. Amândoi au ales să meargă pe drumuri separate dar nu după ce și-au aruncat cuvinte grele în spaţiul public. Recent, Oana Zăvoranu a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Pepe dezvăluind că l-a iubit foarte mult pe cântăreț și că a avut parte de momente frumoase alături de el:

L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. ” explica Oana Zăvoranu despre relația pe care a avut-o cu Pepe.

Așadar, în nouă relație, Oana Zăvoranu pare să se simtă foarte bine, iar acest lucru se observă din postările publicate pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *