Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu a lămurit odată pentru totdeauna subiectul fostei sale relații cu Pepe. „L-am iubit foarte mult” 

Oana Zăvoranu a lămurit odată pentru totdeauna subiectul fostei sale relații cu Pepe. „L-am iubit foarte mult” 

14 iul. 2023, 14:23,
în Cancan

Pepe și Oana Zăvoranu au format unul dintre cele mai de interes și excentrice cupluri în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cei doi au avut un parcurs tumultuos, în care s-au opus cu vehemență opiniilor familiilor din ambele părți, care susțineau că nu îi vor împreună. La fel de vehemenți au fost și ei în deciziile pe care le-au lut la momentul respectiv, când au hotărât să se căsătorească și să își trăiască viața în ciuda gurilor rele.

După mai mulți ani în care s-au iubit nebunește, Oana Zăvoranu a decis să pună capăt relației lor, acesta reprezentând momentul care avea să declanșeze în România un scandal de proporții pe toate canalele de televiziune.

Oana Zăvoranu, despre relația cu Pepe

Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, oamenii încă găsesc un subiect de discuție relația dintre Oana și Pepe, neezitând să o întrebe chiar pe vedetă dacă mai are sentimente pentru artist sau dacă nu cumva îi simte dorul.

Pentru că a primit o mulțime de întrebări legate de acest subiect de-a lungul timpului, chiar și în prezent, Oana Zăvoranu a decis să lămurească odată pentru totdeauna cum stau lucrurile.

Oana Zăvoranu a menționat că între ea și Pepe a fost o foarte mare iubire și că s-au căsătorit doar bazându-se pe sentimentele pe care le aveau, foarte puternice la vremea respectivă, însă că iubirea pentru Pepe, în cazul său, a dispărut cu multe luni înainte să divorțeze oficial.

În acest context, nu poate înțelege de ce oamenii încă îi mai adresează întrebări legate de cântăreț, având în vedere că ea este cea care a pus capăt relației.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Pepe a refuzat să ia în considerare varianta divorțului

Oana Zăvoranu a mărturisit că Pepe a refuzat să ia în considerare varianta divorțului, pentru că, în ciuda semnalelor evidente pe care i le dădea, cum că nu mai are sentimente pentru el, cântărețul a ezitat câteva luni bune să accepte situația.

„Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.”, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *