National

Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gravril, iubitul impresarei. „Avea nevoie de siguranța tatălui lângă el”

Publicat: 30 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gravril iubitul impresarei. Avea nevoie de siguranța tatălui lângă el
Anamaria Prodan a vorbit și despre relația pe care o are Ronald Gavril cu copiii ei

Anamaria Prodan a dezvăluit că Ronald Gravril, persoana cu care are o relație romantică, se înțelege foarte bine cu copiii ei. Impresara este fericită că are alături de ea un partener dedicat și iubitor.

Anamaria Prodan și Ronald Gravril sunt împreună de câteva luni, dar au preferat să-și țină relația secretă la început. Cunoscută impresară a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre noul ei iubit. Vedeta a dezvăluie că Ronald Gavril se înțelege de minune cu copiii ei. Anamaria Prodan a mărturisit că iubitul ei a apărut în viața lui Bebe într-un moment în care avea mare nevoie de o figură paternă alături de el.

Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gravril

Impresara se bucură că fiul ei are exemplul unui campion în viața lui.

„Copiii îl cunoșteau, copiii se simt bine în prezența lui. Bebe a rămas singur la o vârstă când avea nevoie de siguranța tatălui lângă el. Era exact cea mai importantă perioadă. Ronald a apărut în momentul în care Bebe a avut nevoie de cineva.  Nu puteam în fiecare săptămână să îi prezint pe altcineva.

Când ai lângă tine un campion și copilul vede doar performanță”, a declarat Anamaria Prodan, la o emisiune televizată.

Cum s-a cunoscut impresara cu pugilistul

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au început să dezvolte o frumoasă relație de prietenie, care s-a transformat treptat într-o relație romantică. Cei doi nu au putut să ascundă mult timp atracția pe care o simțeau unul față de celălalt. Ronald Gavril are 37 de ani și locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii.

El este mândru de cele 24 de victorii pe care le-a obținut (19 prin KO) și doar trei înfrângeri, iar în luna februarie a reușit să câștige centura WBC Intercontinental American. Pugilistul a întâlnit-o pe actuala sa iubită la masa de Crăciun și de atunci au fost inseparabili. Au petrecut noaptea dintre ani în America și relația lor a devenit oficială.

Ronald Gavril a făcut și primele declarații despre relația cu cunoscută impresară. Cei doi se susțin și se ajută reciproc în carieră.

„Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.  Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a povestit Ronald Gavril, pentru ProSport.

Nu cu mult timp în urmă, Anamaria Prodan a vorbit și despre relația pe care o are Ronald Gavril cu copiii ei.

Adauga un comentariu