Cancan

Ce relație există între Laurette Atindehou și Ion Țiriac. „Am o relație frumoasă, mă simt iubită…” 

Publicat: 06 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație există între Laurette Atindehou și Ion Țiriac. Am o relație frumoasă mă simt iubită... 
Laurette Atindehou are o relație apropiată cu Ion Țiriac.

După ce au fost surprinși împreună de mai multe ori în public sau la evenimentele mondene, multă lume se întreabă ce relație există între Laurette Atindehou și Țiriac. Frumoasa mulatră și celebrul milionar au provocat controverse după ce au apărut în ipostaze apropiate. Cu toate acestea, Laurette și Țiriac au dorit să păstreze misterul în ceea ce privește relația lor. Iată ce spune fosta asistentă tv despre omul de afaceri.

Laurette Atindehou și Țiriac, surprinși în ipostaze surprinzătoare

Laurette este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, iar relațiile sale amoroase au adus-o de multe ori în atenția publicului. Frumoasa mulatră s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă relația cu Ion Țiriac i-a adus și mai multă celebritate.

Fosta asistentă tv a fost surprinsă de nenumărate ori în ipostaze provocatoare, punând pe jar inimile admiratorilor. Vedeta nu a ezitat să se afișeze nud pe Messenger, precizând că este extrem de mândră de formele sale voluptoase. 

După ce a divorțat de partenerul ei de viață, Ciprian Nistor, Laurette a fost surprinsă în compania mai multor bărbați faimoși. Unul dintre aceștia a fost nimeni altul decât milionarul Ion Țiriac. Se pare că omul de afaceri a ajutat-o de mai multe ori în carieră pe frumoasa mulatră, iar relația extrem de apropiată dintre cei doi a provocat suspiciuni în rândul publicului. În presă au apărut zvonuri că aceștia ar trăi o poveste de dragoste tumultoasă. Frumoasa și controversata Laurette a oferit detalii surprinzătoare despre relația cu Ion Țiriac.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!

Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic. (…) Este un om pe care eu îl respect foarte mult. Nu avem nicio treabă. Suntem în relaţii frumoase, am rămas în relaţii frumoase. Mă bucur că am avut onoarea să îl cunosc.”, a declarat Laurette.  

Frumoasa mulatră se iubește cu un fotbalist celebru

Laurette Atindehou a fost mereu curtată de bărbații din showbiz-ul autohton. Relațiile sale amoroase au fost însoțite adesea de scandaluri. În prezent, fosta prezentatoare tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Magaye Gueye. Frumoasa mulatră a mărturisit în cadrul unei emisiuni cum este viața alături de noul ei iubit și ce planuri de viitor are împreună cu acesta.

„Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am învățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. (…)

Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea.”, a precizat fosta asistentă tv.

După mai multe relații cu certuri și împăcări, se pare că Laurette și-a găsit fericirea în brațele celebrului fotbalist Magaye Gueye, fiind împlinită pe plan personal.

În ceea ce privește legătura cu celebrul om de afaceri, Laurette Atindehou are o relație apropiată cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră a recunoscut că între ei există o prietenie frumoasă de mai mulți ani. Focoasa asistentă tv a precizat că milionarul a ajutat-o în carieră de mai multe ori.

Adauga un comentariu