Cultural

Ce relație există între Maria Obretin și Anghel Damian. Frumoasa actriță a spus adevărul

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație există între Maria Obretin și Anghel Damian. Frumoasa actriță a spus adevărul
Frumoasa actriță Maria Obretin are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Puțini sunt cei care știu ce relație există între Maria Obretin și Anghel Damian. Celebra actriță din serialul ,,Clanul” are o carieră impresionantă și ascunde o poveste de viață demnă de ecranizare. Vedeta a colaborat de-a lungul timpului cu actori și regizori faimoși, iar rolurile sale au cucerit de fiecare dată publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Maria Obretin este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Multă lume este dornică să afle ce relație există între artistă și Anghel Damian, dar și cum se înțelege cu Lia Bugnar. Frumoasa actriță a spus adevărul.

Ce relație există între Maria Obretin și Anghel Damian

Maria Obretin este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa actriță se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes, iar rolul din serialul ,,Clanul” i-a adus și mai multă celebritate. Actrița a acceptat cu mare bucurie propunerea lui Anghel Damian de a juca în faimosul serial, noul proiect fiind o adevărată provocare pentru artistă. Maria Obretin a dezvăluit că se cunoaște de mulți ani cu Anghel Damian, iar cu Lia Bugnar este prietenă. Frumoasa artistă a spus adevărul despre relația pe care o are cu iubitul lui Theo Rose.

,,Comunicarea artistică dintre noi este armonioasă, ușoară și firească. (…) Anghel Damian, cu care am jucat multe spectacole și-mi e prieten, este cel care scrie outline-ul poveștii, scheletul, și este creative producer-ul serialului. (…) În „Clanul’ jucau deja mulți dintre actorii cu care eu am mai lucrat și a fost reconfortant să îi am alături. Lucrasem cu Carmen Tănase, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Sergiu Costache, Cătălina Grama. Cu unii dintre ei sunt și prietenă. De Lia Bugnar, care scrie replicile pe care noi le spune în film, mă leagă o prietenie zdravănă și multe spectacole împreună.”, a declarat actrița.

Maria Obretin se bucură din plin de succes în carieră și face furori cu personajele sale memorabile. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița este extrem de discretă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. O altă actriță celebră care a ajuns la vârsta marilor împliniri este Anca Dinicu. Aceasta este apreciată de public și de colegii de breaslă. Și faimosul actor Mihai Rait reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și este mai fericit ca oricând.

Ce spune actrița despre provocările din cariera sa

Maria Obretin are o carieră de succes în actorie de peste un deceniu însă drumul până la celebritate a fost extrem de greu. Artista a dezvăluit care au fost marile provocări din plan profesional și cum a trecut peste momentele dificile din viața sa.

„După filmare te duci să te culci și adormi în drum spre pat. Volumul de muncă într-un timp foarte scurt este uriaș. (…) „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate când, vorba ceea, aveam vârsta. Nu am prins nicio Julieta, Ofelie, Desdemonă. În schimb, am făcut, doici, mame, mătuși, roluri de coloratură într-o fericire!

Atunci când scenariul este bine scris, descoperi că nu există personaje complet negative și nici personaje complet pozitive. E ca în viață. Avem toți din toate, numai că în doze diferite.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa actriță Maria Obretin are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista a colaborat de-a lungul timpului cu actori celebri, iar de Anghel Damian o leagă o frumoasă relație de prietenie.

Adauga un comentariu