Prima pagină » Cancan » Mihai Rait, dezvăluiri surprinzătoare despre soție. ,,Nu știu cum am reușit să o cuceresc…”

Mihai Rait, dezvăluiri surprinzătoare despre soție. ,,Nu știu cum am reușit să o cuceresc…”

26 ian. 2022, 13:08,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul actor Mihai Rait a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre soție. Cunoscut de public drept Dorel din serialul ,,Las Fierbinți”, acesta are o familie frumoasă, dar puțini sunt cei care știu cine este partenera lui de viață. Dincolo de celebritate și de aprecierea publicului, Mihai Rait are o poveste de viață impresionantă. Iată ce spune artistul despre femeia care i-a cucerit inima.

Mihai Rait, declarații surprinzătoare despre partenera lui de viață

Carismaticul și energicul actor Mihai Rait este împlinit pe toate planurile. Pe lângă rolurile sale savuroase, extrem de apreciate de publicul autohton, artistul are o viață privată demnă de ecranizare.

Puțini sunt cei care știu cine este soția celebrului Dorel din ,,Las Fierbinți” și cu ce se ocupă aceasta. Mai mult, relația dintre cei doi a provocat discuții în lumea mondenă încă de la început având în vedere diferența de 14 ani dintre aceștia. Cu toate acestea, actorul și partenera lui de viață nu au ținut cont de criticile celor din jur și au împreună un mariaj fericit.

Când vine vorba de frumoasa lui soție, Mihai Rait are doar cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și femeia care i-a cucerit inima.

,,Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.”, a mărturisit actorul.

Mihai Rait a recunoscut amuzat că nu știe cum a cucerit-o pe partenera lui de viață, având în vedere temperamentul său coleric.

,,Nu știu cum am reușit să o cuceresc. Eu sunt deschis cu toată lumea, în toate tipurile de relații. Ăsta sunt, ăsta mă cheamă. La început am fost și eu mai drăguț, ca toată lumea, după iese prostul din tine. (…)  Ea e o persoană candidă. E ca o icoană. Bunătatea, sufletul mare pe care îl are, e foarte înțelegătoare cu mine.”, a declarat acesta.

Un alt actor din showbiz-ul autohton care are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani este Adrian Nartea. Protagonistul serialului ,,Vlad” se declară mândru de partenera lui de viață, alături de care se afișează tot mai des la evenimentele mondene.

Un familist convins este și prezentatorul Mihai Jurca. Acesta are o carieră de succes în televiziune și un mariaj de mai mulți ani alături de femeia care i-a cucerit inima.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată a lui Andrei Ștefănescu. Acesta a trecut prin două căsnicii eșuate și a avut parte de un trecut amoros tumultuos.

Cine este soția îndrăgitului actor din ,,Las Fierbinți”

Dacă pe Mihai Rait îl cunoaște toată lumea, fiind apreciat pentru rolul lui Dorel din serialul ,,Las Fierbinți”, multă lume se întreabă cine este soția actorului.

Mihai Rait este căsătorit cu Ana Maria Dragomir și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiețel, pe Alexandru, iar de când sunt părinți sunt mai fericiti ca oricând.

Actorul a mărturisit că frumoasa lui soție este discretă și nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, dar îl susține mereu în proiectele sale profesionale. Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, au o căsnicie frumoasă. 

Ana Maria Dragomir are 27 de ani și este o prezență discretă la evenimentele mondene. Aceasta se dedică familiei și este devotată soțului ei celebru. 

,,Soția mea nu vrea să iasă în evidență. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți.”, a mai precizat actorul.

Mihai Rait are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Îndrăgitul actor se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, iar rolul din serialul ,,Las Fierbinți” i-a adus și mai multă celebritate.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *