Cancan

Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu. Fiica ei, Eliza, a oferit răspunsul despre starea ei

Publicat: 14 sept. 2020
Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu
Cea mai bătrână mamă nu a mai fost văzută de vecini de aproape o lună

Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu. În curând se face o lună de când nu se mai știe nimic despre cea mai bătrână mamă din România. Aceasta nu a mai fost văzută de multă vreme și lumea se întreabă dacă nu cumva are probleme. Până la urmă, fiica ei, Eliza, a spus care este starea femeii.

Se pare că Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, trec prin momente dificile. Cea mai bătrână mamă din România nu a mai fost văzută de aproape o lună. Astfel, mulți s-au întrebat ce se întâmplă, de fapt, cu ea. În cele din urmă, Eliza a oferit răspunsul despre starea femeii.

Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu

De aproape o lună, Adriana Iliescu este de negăsit. Cu toate acestea, reporterii impact.ro au încercat să găsească o cale de a lua legătura cu fosta profesoară de limba română. Și aceasta deoarece ea nu poate fi contactată telefonic. Aceștia au mers la blocul din Drumul Taberei, în care femeia locuiește împreună cu fiica sa, Eliza. Curios, nici vecinii nu au mai văzut-o de ceva timp.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată. Așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de trei săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a mărturisit o vecină a Adrianei Iliescu.

Eliza, din nou la școală

În ciuda faptului că mama sa este bolnavă, Eliza a fost văzută la deschiderea anului școlar. Tânăra este elevă în clasa a XI-a și a participat la începerea școlii, la Liceul „Dimitrie Paciurea” din București. Deși ar fi putut rămâne acasă, având voie legal să urmeze cursurile online, Eliza a ales să fie prezentă fizic.

Conform Ministerului Sănătății, elevii cu părinți sau bunici ce prezintă comorbidități nu sunt obligați să frecventeze cursurile. Aceștia au posibilitatea să facă școală în regim online. În acest mod ei nu sunt expuși riscului de infectare cu CoVid-19. Totuși, chiar dacă are 83 de ani și o stare precară de sănătate, Adriana Iliescu a decis ca fiica ei să meargă la liceu.

Povestea celei mai bătrâne mame din România a început în 2004. Atunci, la 67 de ani, Adriana Iliescu a născut o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Eliza. Deși a fost criticată pentru gestul său, fosta profesoară de limba română a decis să își crească singură fiica. Ea s-a ocupat de Eliza, i-a oferit tot ceea ce a putut mai bine și s-a îngrijit de educația sa. Acum tânăra este o adolescentă responsabilă, care însă mai intră în conflict cu mama sa, din pricina diferenței de vârstă.

Oricum, chiar dacă nu se știe exact ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu, s-ar părea că lucrurile nu sunt chiar atât de grave. Altfel, Eliza Iliescu nu ar fi mers la deschiderea noului an școlar.

Comentarii
Adauga un comentariu