Cancan

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Liviu Vârciu? Ce a declarat cântărețul despre actuala sa iubită?

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Liviu Vârciu Ce a declarat cântărețul despre actuala sa iubită
Cu toate că vedeta este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, amintirea tragicului eveniment în care fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața, va fi prezent mereu în gândul bărbatului

Fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața în urmă cu 12 ani într-un tragic accident. Cântărețul a fost devastat în acele momente, însă a găsit puterea de a merge mai departe. După nefericitul eveniment, acesta a avut grijă de nepotul său. În ceea ce privește viața privată a artistului, Liviu și-a găsit aleasa inimii lângă care are cinci ani de relație.

În emisiunea lui Nea’ Mărin, cântărețul a fost surprins de acesta cu un tort. Cei doi sunt foarte apropiați, iar artistul a fost copleșit și a izbucnit în lacrimi deoarece anul trecut și-a pierdut și tatăl. 

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Liviu Vârciu?

Cu toate că artistul reușește să-și cucerească publicul de fiecare dată datorită umorului și carismei sale, acesta a trecut printr-o dramă în urmă cu 12 ani. Fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața într-un accident rutier. Ionuț Vârciu a pierdut controlul volanului după ce pe lângă el a trecut un motociclist ce avea viteză mare. Tragedia s-a întâmplat în județul Constanța. Bărbatul de 30 ani a tras de volanul mașinii deoarece motociclistul a trecut foarte aproape de autoturism, atingându-l. Acesta a derapat și a intrat într-un parapet, răsturnându-se. Cu toate că au trecut 12 ani de le nefericitul eveniment, vedeta este la fel de afectată, fiind singurul lucru ce îl întristează.

După ce și-a pierdut fratele, Liviu Vârciu a promis că va avea grijă de fiul acestuia, Mario. Cântărețul a creat o legătură strânsă cu nepotul său și a avut grijă să nu îi lipsească nimic. Nu a dorit să se afișeze cu băiatul în public și l-a crescut departe de ochii curioșilor. Mai mult de atât, Liviu Vârciu îl vizitează cu fiecare ocazie. Cumnata sa, Roxana s-a recăsătorit, iar artistul nu s-a impus asupra acestei decizii. Cântărețul s-a bucurat pentru femeie deoarece nu era în regulă să rămână singură atât de tânără, cu un copil.

Liviu Vârciu despre iubita sa: „M-a terorizat a mea psihic”

Cu toate că este cunoscut drept un burlac, Liviu Vârciu a fost cucerit de frumoasa Anda Călin. Aceasta l-a transformat într-un bărbat de casă, iar împreună cu frumoasa șatenă, are doi copii, un băiat și o fată. Cei doi au o relație de cinci ani și au planuri mari de căsătorie. Logodnica sa a declarat că își dorește o nuntă discretă. Cu toate că iubita lui Liviu Vârciu nu mai pozează în Playboy, Anda captează în continuare privirea tuturor pe rețele de socializare. Printre vedetele ce au pozat în revista destinată bărbaților se numără și Florentina Raiciu.

Anda Călin are un corp de invidiat, chiar dacă a avut două nașteri. Cei doi s-au cunoscut într-un restaurat, iar cântărețul a abordat-o pe frumoasa șatenă. 

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?”. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el”. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea.”, a declarat Anda Călin.

Artistul a menționat că relația cu actuala sa logodnică este cea mai lungă de până acum și că nu mai are amintiri cu alte femei. Acesta a declarat că Anda Călin este o femeie inteligentă ce a știut cum să îl manevreze și să îl suporte. Cântărețul s-a descris ca fiind un bărbat dificil și nervos.

Cu toate că vedeta este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, amintirea tragicului eveniment în care fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața, va fi prezent mereu în gândul bărbatului. În momentul de față, prezentatorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia ce i-a fost mereu alături în momentele grele.

Adauga un comentariu