Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat de fapt azi noapte, în locul în care a murit temutul interlop Emi Pian

Publicat: 04 aug. 2020

A fost o noapte sângeroasă pe o stradă din Giulești unde membrii mai multor clanuri de interlopi s-au luat la bătaie.

Cunoscut interlop din Capitală, înjunghiat mortal la o partidă de barbut

A fost o noapte sângeroasă pe o stradă din Giulești unde membrii mai multor clanuri de interlopi s-au luat la bătaie. Se pare că totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri din timpul unui joc de barbut. De la asta s-a ajuns până la crimă. Potrivit Gândul, Emi al lui Pian, pe numele real, Florin Mototolea, a fost înjunghiat de mai multe ori și a murit la spital.

TATĂL LUI EMI PIAN AR FI MURIT! DETALII AICI

La sesiunea de barbut au participat și membri ai clanului Rinu. La un moment dat, între jucători a izbucnit un scandal care, în scurt timp, a degenerat în violență. Cum mulți dintre cei prezenți aveau cuțite la ei, continuarea a fost previzibilă.

Florin Mototolea a fost înjunghiat de mai multe ori, iar una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală. Bărbatul a fost dus la spital chiar de către fiul său, însă, a murit două ore mai târziu.

A fost rănit și un membru al clanului Rian

În timpul încăierării a fost grav rănit și un membru al clanului Rian, rivalul lui Pian. Bărbatul a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Nu este prima data când au loc astfel de violențe între interlopi. Acum doi ani, fratele lui Florin Mototolea a fost înjunghiat în gât la un salon de evenimente din cartierul Pipera. Potrivit Gândul, Clanul Pian este cunoscut pe străzile Capitalei din 1989 când era condus de către Nicolea Dudianu. Acum, acesta este închis după ce a călcat intenționat cu mașina un bărbat care traversa strada „prea încet”. Este important de precizat că semaforul era verde pentru pieton.

Adauga un comentariu