Actualitate

Tragedie în clanul Duduienilor! Tatăl lui Emi Pian ar fi murit după ce a aflat că fiul a fost ucis (SURSE)

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în clanul Duduienilor Tatăl lui Emi Pian ar fi murit după ce a aflat că fiul a fost ucis SURSE
Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian ar fi murit după ce a aflat că fiul a fost ucis

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit după ce a aflat că fiul a fost ucis. Vestea uciderii fiului lui a fost prea mare pentru Nicolae Duduianu care ar fi făcut infarct. Totuşi, informaţia nu este una oficială, ea apărând pe surse.

UPDATE: Conform Antena 3, familia Duduianu ar fi transmis ca tatăl lui Emi Pian nu a murit. Totuși  el ar fi făcut infarct dar nu se cunoaște starea de sănătate a acestuia.

Tatăl lui Emi Pian ar fi murit după ce a aflat că fiul a fost ucis

Conform cancan.ro, tatăl interlopului Emi Pian, interlopul care a şocat o ţară întreagă prin agresivitatea de care dădea dovadă a decedat. Nicolae Duduiana, tatăl lui Emi Pian a făcut infarct după ce a aflat vestea morţii fiului.

Conform aceloraşi surse citate, tatăl lui Emi Pian a murit în această dimineaţă din cauza unui infarct. Acesta a aflat că fiul său fusese ucis şi inima nu a mai făcut faţă. Menţionăm că informaţia nu este una oficială şi vine din cadrul unor surse apropriate de clanul Duduianu.

Emi Pian a fost ucis în această dimineaţă

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis în această dimineaţă de către Napi, un rival dintr-un al clan. Conform primelor informaţii, Emi Pian a ajuns de urgenţă la spital într-o stare foarte gravă. În pofida efortului depus de medici, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Acesta prezenta mai multe plăgi înjunghiate iar medicii ar fi declarat decesul în jurul orei 5.30, pe data de 4 august 2020.

Emi Pian a decedat la aproape 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Întreaga eliberare fusese transmisă LIVE pe Youtube.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus acesta.  Decizia de eliberare condiţionată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5.

Emi Pian a fost ucis cu un cuțit de bucătărie

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare. Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Adauga un comentariu