Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Alexandra Stan la Survivor

Publicat: 28 ian. 2021
Alexandra Stan si zanni
Alexandra Stan si zanni

Faimoșii sunt dezamăgiți de performanțele Alexandrei Stan, dar și de atitudinea cântăreței. Artista a fost pusă la zid de Zanni și Culiță Sterp.

Înainte să intre în competiție, Alexandra Stan mărturisea că a decis să participe la acest reality-show ca să-și depășească limitele. Din păcate, însă, artista nu a reușit să își învingă fricile, iar colegii ei sunt dezamăgiți.

Faptul că Alexandra a refuzat inițial să intre în ultimul meci Survivor România, câștigat în cele din urmă de Faimoși, pentru că era o probă de luptă corp la corp, l-a făcut pe Zanni să răbufnească.

”Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici… vorbeşti mult, esti isterică d-aia”, i-a spus Zanni. Iar Culiţă Sterp i-a dat dreptate colegului său: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa… în special Alexandra m-a blocat”.

Alexandra Stan, acuzații la adresa colegilor
Situația din echipa Faimoșilor se înrăutățește pe zi ce trece. În episodul de joi, 21 ianuarie, Survivor România, Cătălin Moroșanu nu s-a putut stăpâni și a răbufnit la adresa colegelor sale.

În meciul pentru recompensă, sportivul s-a năpustit asupra Alexandrei Stan și Roxanei Nemeș. Cătălin Moroșanu și-a ieșit din minți și le-a acuzat pe fete de performanțe slabe.

”Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a spus cu ochii în lacrimi, Alexandra Stan.

Adauga un comentariu