Scena artistica din Romania

Ce salariu are nora lui Alexandru Arșinel. Alice este director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ce salariu are nora lui Alexandru Arșinel care lucrează de ani buni ca director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Alice este căsătorită cu Bogdan, unul din cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel. Actorul mai are un băiat pe nume Cristian.

Soțul lui Alice, Bogdan Arșinel, nu aduce bani în casă.

Alice este director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe

Nora lui Alexandru Arșinela ajuns să aibă un salariu frumuşel după mai mulţi ani de când lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit ultimei declaraţii de avere depusă de Alice în iunie 2020, reiese că ea şi soţul său dețin un portofoliu imobiliar consistent.

Alice şi Bogdan Arșinel au două terenuri intravilane în județul Ilfov, dar și un teren agricol, pe care se află un adăpost de animale, în județul Botoșani. Cei doi mai dețin un apartament și o casă de locuit, iar în conturi au aproximativ 150.000 de lei și 7.000 de euro. Alice Arșinel a împrumutat o societate comercială cu 132.454 de lei.

Alice Arșinel este plină de datorii

Deşi are un salariu mai mult decât decent, nora lui Alexandru Arșinel este plină de datorii.

Alice a completat la rubrica de datorii un credit de 130.000 de euro la o bancă, scadent în 2028, însă cele mai mari restanțe sunt la cei din familie. Astfel, ea are de returnat 235.000 de euro socrului ei, dar și 100.000 de euro cumnatului Cristian. Acesta din urmă a fost, timp de aproape o jumătate de an, consilier la Curtea de Conturi.

La rubrica veniturilor anuale încasate în 2019, Alice Arșinel a notat că a câștigat 118.565 lei ca director la Ministerul de Externe, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 9.880 de lei. În dreptul veniturilor încasate de soț, Alice nu a trecut vreo sumă. În declarația de avere din 2019, Alice a completat că Bogdan a încasat 3093,75 lei dintr-un contract de arendă pentru terenul agricol.

Ce salariu are Simona Repan, soția marelui actor Alexandru Repan

Ce salariu are Simona Repan (49 de ani), soția marelui actor Alexandru Repan (80 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene. Cei doi au împreună doi băieţi. Povestea lor este de-a dreptul impresionantă.
Repan a fost mereu o fire discretă ce a ştiut să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Simona a spus că s-a îndrăgostit de acesta după ce l-a văzut într-un spectacol, fiind adusă la teatru de o prietenă pe vremea când avea… 7 ani.

Ce spune Simona Repan despre prima întâlnire dintre cei doi

„Juca în spectacolul „Craii de curtea veche”, probabil că ştiţi, era un one-man-show pe care Alexandru Repan îl făcea cu mare succes. Prietena mea m-a trecut prin culise în sală. În culise l-am văzut, îşi lega lavaliera. Era o lavalieră mov, şi-acum o ţin minte.

Şi a început să ţipe la Ileana, ca „de ce a adus copilul ăsta, care n-o să înţeleagă nimic din spectacol şi oricum o să facă gălăgie!”. Am fost foarte revoltata la momentul acela, cum adică credea el ca eu nu o să înţeleg nimic din spectacol? Am intrat în sală, evident că nu am înţeles nimic din spectacol, dar am stat cuminte pentru că îmi era frică de vocea aia care tunase înainte.

La plecare, mergeam spre casă, și acum țin minte, eram în stația tramvaiului 2 de la Gara de Nord. Era seară și ploua și am întrebat-o pe Ileana dacă Alexandru Repan e însurat. Ea mi-a zis că nu și am spus că trebuie să fie foarte inteligent.

Nici acum nu țin minte, nu pot să înțeleg ce a fost în capul meu de copil de 7 ani, ce conexiuni am făcut eu între inteligența domnului Repan și celibatul dumnealui de la vremea aceea. Acum este tatăl băieților mei, lucru pentru care îi mulțumesc. Pentru asta și pentru o parte din ce sunt eu acum”, a povestit atunci Simona Repan.

Adauga un comentariu