Scena artistica din Romania

Ce salariu are Simona Repan, soția marelui actor Alexandru Repan. Este angajată la ministerul fondurilor europene

Publicat: 18 sept. 2020
Alexandru Repan alaturi de sotia lui Simona Repan
Ce salariu are Simona Repan (49 de ani), soția marelui actor Alexandru Repan (80 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene.

Ce salariu are Simona Repan (49 de ani), soția marelui actor Alexandru Repan (80 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene. Cei doi au împreună doi băieţi. Povestea lor este de-a dreptul impresionantă.
Repan a fost mereu o fire discretă ce a ştiut să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Simona a spus că s-a îndrăgostit de acesta după ce l-a văzut într-un spectacol, fiind adusă la teatru de o prietenă pe vremea când avea… 7 ani.

Ce spune Simona Repan despre prima întâlnire dintre cei doi

„Juca în spectacolul „Craii de curtea veche”, probabil că ştiţi, era un one-man-show pe care Alexandru Repan îl făcea cu mare succes. Prietena mea m-a trecut prin culise în sală. În culise l-am văzut, îşi lega lavaliera. Era o lavalieră mov, şi-acum o ţin minte.

Şi a început să ţipe la Ileana, ca „de ce a adus copilul ăsta, care n-o să înţeleagă nimic din spectacol şi oricum o să facă gălăgie!”. Am fost foarte revoltata la momentul acela, cum adică credea el ca eu nu o să înţeleg nimic din spectacol? Am intrat în sală, evident că nu am înţeles nimic din spectacol, dar am stat cuminte pentru că îmi era frică de vocea aia care tunase înainte.

La plecare, mergeam spre casă, și acum țin minte, eram în stația tramvaiului 2 de la Gara de Nord. Era seară și ploua și am întrebat-o pe Ileana dacă Alexandru Repan e însurat. Ea mi-a zis că nu și am spus că trebuie să fie foarte inteligent.

Nici acum nu țin minte, nu pot să înțeleg ce a fost în capul meu de copil de 7 ani, ce conexiuni am făcut eu între inteligența domnului Repan și celibatul dumnealui de la vremea aceea. Acum este tatăl băieților mei, lucru pentru care îi mulțumesc. Pentru asta și pentru o parte din ce sunt eu acum”, a povestit atunci Simona Repan.

Soarta i-a adus împreună după ani şi ani

Simona Repan a ajuns acum să aibă un salariu frumuşel, la ministerul fondurilor europene, la început şi-a dorit o carieră artistică. Simona a intenționat să dea admiterea la Teatru și s-a dus să ia lecții de actorie chiar de la idolul ei, cel care avea să-i devină câțiva ani mai târziu soț.

Cu toate că planul acesteia nu a fost dus la final, Simona a rămas alături de marele actor , dăruindu-i doi băieți, Alexandru și Mateiu.

Ce salariu are Simona Repan

Soția lui Repan este analist business la ministerul fondurilor europene și câștigă aproape 8000 de lei pe lună
Ajunsă astăzi analist business la ministerul fondurilor europene, Simona și-a publicat și declarația de avere.

În document se specifică faptul că soții Repan au o casă lângă București și un apartament în Capitală, în timp ce la nivel salarial Simona aduce anual în casă suma de 95071 lei, adică aproape 8000 de lei pe lună.

Cine este Alexandru Repan

Alexandru Repan s-a născut pe 26 februarie 1940, la București, dintr-un tată profesor de lucru manual și o mamă casnică. La 16 ani s-a înscris la Facultatea de Istorie, pe care a absolvit-o în 1961. În același an a fost admis la Institutul de Teatru. A intrat din prima încercare, cu schița lui Caragiale “Amicul X” și cu un sonet de Eminescu.

I-a avut colegi pe unii dintre marii oameni de teatru: Emil Hossu, Melania Cârje, Ștefan Sileanu, Olga Bucătaru, Peter Paulhoffer și regizorul Alexandru Bocăneț. Cu o activitate care a inclus peste 70 de roluri în teatru și mai bine de 50 de roluri în filme, Alexandru Repan este stâlpul de bază al Teatrului Nottara din București, instituție unde este angajat din 1968.

Adauga un comentariu