Sport

Ce salariu îi oferă turcii lui Dan Petrescu pentru a-i salva de la retrogradare

Publicat: 05 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu îi oferă turcii lui Dan Petrescu pentru a-i salva de la retrogradare
Dan Petrescu

O echipă din Super Lig insistă pentru Dan Petrescu. Este vorba despre Kayserispor, care îl vrea de urgență în Turcia. Gruparea la care joacă Silviu Lung jr., Săpunaru și Alibec este pe ultimul loc în Turcia, 21.
Petrescu este ademenit cu un salariu de 500.000 de euro până la vară, unul foarte mare mai ales pentru un club cum e Kayserispor. Dar plata întregului salariu depinde de rămânerea în prima ligă.
Echipa a strâns doar 10 puncte din 15 meciuri și se află la șase puncte de locul 17, ultimul care permite unei echipe să rămână în Super Lig.

Dan Petrescu are discuții și cu Al Nasr, din Arabia Saudită

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj nu este încântat de bugetul de transferuri promis, dar orice întârziere face ca situația echipei să fie și mai complicată. Așa că în această săptămână va decide dacă merge sau nu.
Miercuri, Kayseri se va deplasa pentru meciul cu Denizlispor, un adevărat derby pentru evitarea retrogradării. Gazdele au 13 puncte și se află pe locul 19.
Pentru Petrescu există și discuții cu Al Nasr, din Arabia Saudită, dar acolo lucurile sunt complicate de faptul că Rui Vitoria a fost dat afară. Și cum portughezul trebuie să primească o despăgubire foarte mare, 6 milioane de euro, plata unui salariu important altui antrenor nu e simplă nici măcar pentru o echipă cu bani ca Nasr.

Adauga un comentariu