Cancan

Ce salariu încasează Cornel Palade pentru participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Publicat: 13 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu încasează Cornel Palade pentru participarea la Sunt celebru scoate-mă de aici
Cornel Palade câștigă undeva în jur de 2.000 și chiar 2.500 de euro pe săptămână

Douăsprezece vedete au fost înscrise la începutul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă, în ediția de luni a emisiunii, alte două celebrități își vor face apariția. Concurenții se luptă, fiind un concurs, pentru marele premiu, însă, fiecare concurent primește o sumă săptâmânală, conform propriilor negocieri.

Aventura din sezonul 2 al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este abia la început. Vedetele care au ales să ia parte la experiența din Republica Dominicană au parte de probe dificile, dar și de certuri și neînțelegeri. Una dintre celebrități a pierdut deja lupta, după ce a fost nominalizată, în timp ce o altă vedetă a cerut să plece de bunăvoie din cauza testelor grele din junglă.

Câți bani încasează Cornel Palade la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cea mai mare sumă încasată de către o vedetă din cadrul show-ului este de 5.000 de euro pe săptămână. Lidia Buble este cea care o are trecută în contract, potrivit PlayTech.

Ceilalți, printre care și Cornel Palade, câștigă undeva în jur de 2.000 și chiar 2.500 de euro pe săptămână, pentru participarea lor în cadrul show-ului de pe Pro TV.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care se luptă să supraviețuiască în jungla din Republica Dominicană.

Din cei 12 concurenți înscriși din start pentru câștigarea marelui premiu, până acum au fost eliminați  Paul Diaconescu și Romică Țociu. În ediția de luni, 12 septembrie, vor intra în concurs chef Salvo Lo Castro și artista Ami.

Scandal între Bia Khalifa și Ruxi

Tensiunile au atins cote maxime în emisiunea prezentată de Cabral și Adela Popescu. Dacă fetele au dat startul certurilor în emisiune, se pare că nici bărbaţii nu s-au putut abţine prea mult timp. Protagoniștii de această dată au fost Giani Kiriță și Cristi Mitrea, care şi-au aruncat cuvinte dure spre uimirea celorlalţi colegi.

Startul competiţiei a venit cu probe grele pentru concurenţi. Din cauza tensiunilor pe care le-au acumulat încă din priemele ore în care au păsit în emisiune, se pare că au apărut şi primele discuţii. După ce Bia Khalifa și Ruxi și-au aruncat cuvinte grele, a venit rândul băieților să arate de ce sunt în stare.

Bia Khalifa a fost nevoită să mănânce penis de taur. Deşi la început a crezut că poate să treacă de probă fără probleme, situaţia s-a schimbat total în momentul în care a luat prima bucată. Comentariile colegilor au încurajat-o, dar în acelaşi timp unul dintre ele a reuşit să o enerveze destul de tare. Astfel, ea a sfârșit prin a-i arunca un pahar cu apă în față lui Ruxi.

Adauga un comentariu