Cancan

Ce se întâmplă cu Daniela Crudu la câteva săptămâni după ce a născut? Vedeta a luat o decizie radicală

Publicat: 31 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce se întâmplă cu Daniela Crudu la câteva săptămâni după ce a născut Vedeta a luat o decizie radicală
Daniela Crudu a apelat din nou la interventii chirurgicale

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu a anunțat pe toată lumea că a devenit mămică pentru prima dată. Fosta asistentă Tv este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. La doar o zi după ce a devenit mamă, vedeta a dat vestea cea mare și în mediul online, unde a publicat și prima imagine cu fiica sa, direct din spital.

Ei bine, la aproape o lună de când a născut, Daniela Crudu a luat o decizie radicală, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Ce se întâmplă cu Daniela Crudu la câteva săptămâni după ce a născut?

Vedeta părea a fi în al nouălea cer în momentul în care a născut, însă gestul făcut de ea la doar câteva săptămâni după ce a devenit mamă a stârnit curiozitatea fanilor din online.

Daniela Crudu a decis să-și șteargă contul de Instagram, acolo unde era foarte activă și era urmărită de un număr mare de oameni. Pe Facebook și TikTok, bruneta și-a păstrat conturile active, dar fără a avea vreo postare recentă.

De precizat este faptul că ultima sa apariție în mediul online a fost momentul în care a pășit într-o clinică de înfrumusețare. De acolo le-a vorbit tuturor celor care o urmăresc, spunându-le la ce intervenții a apelat acum, după ce a născut, căci timp de nouă luni și-a prioritizat sarcina și bebelușul.

”Am fost gravidă și n-am avut voie să-mi fac nimic, abia așteptam să revin, primul lucru a fost să revin aici”, a spus atunci Daniela Crudu, urmând să se afle și la ce intervenții a recurs după ce a devenit mamă de fată.

”Proaspăta mămică, Daniela Crudu, a revenit la noi pentru un make-over compus din:

Slimming Face

3 zone Botox

Mezoterapie cearcăne”, au anunțat cei care s-au ocupat de procedurile vedetei, potrivit wowbiz.ro.

Cine este tatăl bebelușului Danielei Crudu

În urmă cu ceva vreme, Daniela Crudu spunea despre iubitul ei că este o persoană care nu își dorește să intre în atenția publicului, că are 27 de ani și că, deși se înțeleg de minune, nu au încă planuri de căsătorie.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea Daniela Crudu acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Așadar, de mai bine de un an, fosta asistentă TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Comentarii
Adauga un comentariu