Cancan

Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu, fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor, de când s-a mutat în America

Publicat: 19 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor de când s-a mutat în America
Irina Columbeanu și Monica Gabor

Multă lume se întreabă ce se întâmplă cu Irina Columbeanu, fata rezultată din căsătoria Monicăi Gabor cu fostul milionar de la Izvorani. În urmă cu ceva timp, Irina era o prezență foarte activă în mediul online și pe rețelele de socializare. Și totuși, de la o vreme, mai precis după mutarea ei în America, fiica lui Irinel Columbeanu a dispărut din peisajul virtual. Acest lucru s-a întâmplat cel mai probabil din decizia mamei sale, care nu-și mai dorește expunere în mediul online.

De aproape doi ani, nu se mai știe aproape nimic despre Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Acest lucru se întâmplă, mai precis, de când Irinuca s-a mutat în America și locuiește alături de mama ei și Mr. Pink. Astfel că, mulți se întreabă cum se simte fata în America alături de noua familie. Ba chiar, cei care îi urmăreau activitatea pe rețelele de socializare au observat uin detaliu interesant.

Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu de când s-a mutat în America

Fanii fostului cuplu de la Izvorani au continuat să urmărească evoluția celor doi și după ce ei au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea și divorțul dintre ei a fost cu scandal, acuzațiile au curs pe bandă rulantă și niciunul nu a vrut să renunțe la adevărul lui. Mai mult, Monica a fost nevoită să stea mult timp fără fiica ei, iar de câțiva ani totul s-a întors în favoarea fostului model. Irinuca a ales să se mute alături de Monica Gabor și Mr. Pink în Statele Unite ale Americii.

Ulterior, fanii au observat că ușor-ușor cele două au renunțat la ideea de a-și mai expune viața pe rețelele de socializare. Acest lucru, cel mai probabil, s-a întâmplat în urma unei decizii a Monicăi Gabor, care a dorit mai multă intimitate. Deși fiica fostului milionar era o prezență extrem de activă inclusiv pe YouTube, fetița a renunțat să mai facă videoclipuri alături de prietenele ei sau părinții acesteia.

Irina a fost pentru o perioadă un mic influencer și la 14 ani a reușit să organizeze chiar și un giveaway pentru fanii ei. De o lungă perioadă, însă, ea a dispărut total din mediul online. Mulți își pun întrebări cu privire la situația ei din punct de vedere social, dar în timpul acesta nimeni nu-și face griji că nu s-ar simți bine în noua familie, mai ales că sigur s-a adaptat extraordinat de repede la viața de peste Ocean.

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale

În timpul acesta, Irinel Columbeanu a trecut de la extaz la agonie, a rămas fără avere și trăiește cum nu a făcut-o niciodată. Acum stă în chirie, într-un apartament cu două camere. Fostul milionar nu și-a mai văzut propriul copil de mai bine de doi ani de zile. Totuși, cei doi pot comunica prin intermediul tehnologiei, chiar dacă nu se văd fizic. Inițial, Fetița a fost crescută de Irinel Columbeanu, care a și câștigat custodia sa. Totuși, în urmă cu 2 ani fata a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor. Vizibil afectat de lipsa propriul copil, Irinel susține că îi este extrem de dor de ea.

Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America…”, a spus Irinel Columbeanu.

Așadar, poate că e mai bine ce se întâmplă acum cu Irina Columbeanu, iar în curând poate că tatăl ei va ajunge în America, pentru a fi alături de ea…

Adauga un comentariu