Cancan

Ce se întâmplă cu relație dintre Iulia Albu și Mike. „Sunt singură” 

Publicat: 07 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu relație dintre Iulia Albu și Mike. Sunt singură 
Iulia Albu are o relație cu Mike, care a fost greu încercată la America Express, însă au reușit să treacă peste toate impedimentele

Iulia Albu și partenerul ei, Mike, au avut parte de o muncă dificilă în relația lor, după ce s-au întors din America, unde au participat într-o emisiune de aventură alături de alte echipe. Au trecut prin multe provocări pentru a avea șanse la marele premiu.

Cu toate acestea, în spațiul public sa răspândit zvonul că relația lor sa încheiat, dar mai târziu cei doi parteneri au făcut declarații despre povestea lor de dragoste și despre situația actuală, menționând că au apelat la terapia de cuplu și acum totul este din nou în regula între ei.

Ce se întâmplă cu relația dintre Iulia Albu și Mike

Recent întrebată despre starea relației sale cu Mike, Iulia Albu a dezvăluit că partenerul ei de viață a plecat în Turcia, dar fără ea. Aceasta a fost o decizie luată de comun acord, hotărând să nu mai călătorească împreună prea mult, cel puțin pentru o perioadă.

„Sunt singură. Și răcită cobză. Am dormit cam toată ziua. El a plecat în Turcia. Eu am rămas cu fata. Oricum, după(…) am decis să nu mai plecăm în doi peste hotare, să reducem călătoriile. Și așa am fost prea mulți plecați”, a declarat Iulia Albu, pentru  Cancan.ro.

Tot în timpul aceluiași interviu, Iulia Albu nu a ezitat să dezvăluie și locul în care fiica sa a stat în timp ce ea și iubitul ei, Mike, au fost plecați în America. Se pare că, pe lângă faptul că micuța Mika a stat la sora vedetei, fiica Iuliei a locuit și la mama lui Mike, ceea ce sugerează că vedeta are o relație foarte bună cu viitoarea soacră.

„Mika a rămas la mama lui Mike sau cu sora mea.Cu taică-su are o relație apropiată. Se vede destul de des cu el. De sărbători va merge și la el”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu a dat detalii despre părinții ei

Iulia Albu este unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată. Aceasta a absolvit secția „Modă” din cadrul UNARTE și Facultatea de Drept a Universității din București, dar a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei. Iulia Albu a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela.

Iulia Albu nu a avut o relație foarte bine sudată cu părinții săi. Criticul de modă a recunoscut de multe ori că le duce dorul. Aceștia și-ar fi dorit ca Iulia Albu să îmbrățișeze o carieră în avocatură și să nu se căsătorească cu Mihai Albu.

Cu toate astea, la un moment dat, când trecea prin anumite probe la America Express, sezonul șase, iar acestea erau difuzate la Antena 1, Iulia Albu a primit un telefon de la mama sa, care a felicitat-o. A fost pentru prima oară când femeia a avut o astfel de reacție de când ea apare pe sticlă.

„Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții nu sunt mândri de mine. Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața. Sunt Iulia Albu și mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții”, mărturisea Iulia Albu, pe o rețea de socializare, în urmă cu ceva timp.

Iulia Albu are o relație cu Mike, care a fost greu încercată la America Express, însă au reușit să treacă peste toate impedimentele.

Adauga un comentariu