Cancan

Iulia Albu a avut o reacție extrem de nervoasă la America Express 2023! Ce a putut face vedeta în cadrul show-ului

Publicat: 14 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu a avut o reacție extrem de nervoasă la America Express 2023 Ce a putut face vedeta în cadrul show-ului
Show-ul America Express i-a pus pe toți concurenții la mari provocări iar nervii au fost întinși la maximum, din acest motiv Iulia Albu a avut o reacție extrem de nervoasă la America Express

Iulia Albu ar fi avut o reacție extrem de nervoasă la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1. După ce a ajuns foarte tensionată la o școală, unde erau programate mai multe probe, vedeta a început să strige la copii.

Iulia a solicitat producătorilor să nu difuzeze acel moment, dar Mona Segall a refuzat-o, până când chiar ea însăși a vizionat imaginile.

Iulia Albu a avut o reacție extrem de nervoasă la America Express

După aventurile dificile din Columbia, participanții la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1, au ajuns în Ecuador. În prima zi, aceștia au fost trimiși la o școală unde au avut de învățat imnul Kichua, precum și numerele de la 1 până la 10.

„Veți învăța două lecții foarte importante: imnul Kichua și numerele în limba Kichua. Pentru Început imnul. Ascultați-i pe copii cântând și urmăriți versurile cu foaia pe care ați primit-o, sunt scrise fonetic. Când sunteți gata, cântați în fața clasei. Dacă treceți acest examen, atunci puteți continua cu următoarea lecție. Veți învăța numerele de la 1 la 10 cu ajutorul copiilor. Când sunteți gata va trebui să răspundeți corect la 5 întrebări puse de profesor. Când treceți și acest examen veți primi următoarele indicații. Vă pup, Țuca”, a anunțat Irina în plicul roșu.

În timp ce se îndreptă spre școală, Iulia Albu și Mike au avut o ceartă foarte intensă. Acestea dispute nu sunt necunoscute telespectatorilor, mulți dintre aceștia criticându-l pe Mike pentru comportamentul față de Iulia Albu.

În episodul de acum două seri, au fost prezentate la Antena 1 imagini din respectiva școală, cu toate echipele, cu excepția echipei Iulia Albu și Mike. Se pare că Iulia a ajuns la școală cu nervii întinși la maxim și nu a mai putut controla situația, conform informațiilor de pe cancan.ro. Se spune că ea ar fi început să strige la copii. Copiii s-au speriat și au părăsit sala de clasă. Mai târziu, vedeta și-a dat seama cât de greșită a fost reacția ei și a rugat producătorii să nu difuzeze acele imagini la televizor. Inițial, Mona Segall a refuzat, dar după ce a văzut imaginile, și-a schimbat părerea.

„Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, a spus o sursă pentru cancan.ro.

Iulia Albu și Mike s-au certat la America Express

Iulia Albu și Mike au avut o ceartă extrem de intensă la America Express. Chiar cameramanul a ieșit din mașină și a înregistrat afară o dispută foarte aprinsă între cei doi.

„Nu ai notat cuvintele alea, nu? Eu le-am notat tot timpul, dar dacă tu ești căpos…”, i-a spus Iulia Albu iubitului ei.

„Dar de ce sunt eu căpos? De ce îmi spui mie că sunt căpos?”, a spus Mike, extrem de nervos.

„Oprește-te. De-abia aștept să ajung acasă și să ne separăm lucrurile și gata, că eu nu mai pot. Eu nu merit să trăiesc așa”, i-a spus Iulia.

Show-ul America Express i-a pus pe toți concurenții la mari provocări iar nervii au fost întinși la maximum, din acest motiv Iulia Albu a avut o reacție extrem de nervoasă la America Express.

Adauga un comentariu