Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce se întâmplă dacă torni bicarbonat de sodiu, amestecat cu oţet, în cada de baie? Rezultatele sunt de necrezut
Ce se întâmplă dacă torni bicarbonat de sodiu, amestecat cu oţet, în cada de baie? Rezultatele sunt de necrezut

Ce se întâmplă dacă torni bicarbonat de sodiu, amestecat cu oţet, în cada de baie? Rezultatele sunt de necrezut

04 iun. 2022, 18:20,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Bicarbonatul de sodiu poate fi considerat un adevărat ajutor la îndemâna oricui. Elimină petele de pe haine, ajută la curățarea instalațiilor din baie și bucătărie și mulți îl folosesc pentru albirea dinților, însă acest truc sigur nu îl știai. Iată ce se întâmplă dacă torni bicarbonat de sodiu, amestecat cu oțet, în cada de baie!

Fie că este folosit în gospodărie, simplu ori cu alți compuși, bicarbonatul de sodiu este ajutorul de nădejde pentru multe gospodine. Cu o putere uimitoare de curățare, pulberea albă va face minuni în baia ta. De menționat faptul că nu este nociv pentru sănătate și pentru mediul înconjurător și, înainte de toate, are un preț mai mult decât accesibil.

Ce se întâmplă dacă torni bicarbonat de sodiu, amestecat cu oţet, în cada de baie

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul de sodiu cu oțet și apă. Oțetul are rolul de a intensifica acțiunea bicarbonatului, astfel succesul este unul garantat.

Folosind amestecul minune, cu un burete ori cu o lavetă, la final, baia ta va arăta ca nouă.

Bicarbonatul de sodiu mai poate fi folosit pentru desfundarea țevilor. Totul este foarte simplu: După ce ai turnat un plic de bicarbonat în scurgerea afectată, lași să acționeze timp de 15 minute și apoi torni apa fierbinte; conductele se vor decongestiona eficient, fără soluții dăunătoare mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *