BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se va întâmpla în spitale după data de 15 mai? Se vor ridica sau nu restricţiile? Mai multe detalii ne va oferi prof. dr. Diana Cimpoeșu, într-o ediţie de impact la BZI LIVE

Publicat: 03 mai 2020

Luni, 4 mai de la ora 13:00, în direct la BZI LIVE va intra prof. dr. Diana Cimpoesu șefa UPU Smurd Iaşi. S efa UPU SMURD va discuta pentru BZI LIVE despre ceea ce se va întâmpla în sistemul medical după data de 15 mai când se vor mai ridica din restricţiile emise iniţial prin Ordonanţa Militară. Ce se va întâmpla după data de 15 mai când bolnavul va încerca să ajungă la spital? Va fi sau nu primit? Care sunt restricţiile care vor rămâne active în spitale? Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta şi despre cadrele medicale plecate din Iaşi pentru a-şi susţine colegii moldoveni în lupta cu coronavirus.

Pe data de 30 aprilie, cinci medici de urgenţă, cinci asistenţi UPU SMURD, şi un asistent de la secţia de Anetezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Pneumoftiziologie au plecat pentru 15 zile în Republica Moldova. Aceştia şi-au luat angajamentul de a-şi ajuta colegii de peste Prut să treacă mai uşor peste perioada de pandemie. Cum s-au adaptat aceştia în republica Moldova şi cum au găsit întreaga situaţie acolo, ne va povesti în direct prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe  http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu