Cancan

Ce servicii oferă Oana Lis pentru a-și câștiga existența. Soția lui Viorel Lis și-a făcut reclamă în mediul online

Publicat: 26 ian. 2022
Oana Lis
Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă, abia în 2009 și-au oficializat relația și în fața ofițerului stării civile

Recent, s-a aflat ce servicii oferă Oana Lis pentru a-și câștiga existența, ținând cont că în urmă cu ceva timp ea și soțul ei se plângeau că nu se descurcă cu banii. Cum pandemia le-a dat viețile peste cap, iar tratamentul lui Viorel Lis este destul de costisitor, soția fostului edit și-a redeschis cabinetul de psihologie. Oana Lis a început să-și facă reclamă în mediul online, iar oamenii par deja interesați de serviciile ei!

Oana și Viorel Lis au o relație atipică, dar care s-a dovedit rezistentă în timp, cei doi formând un cuplu de aproximativ 24 de ani. Cu toate acestea ei s-au căsătorit abia în 2009 și de-a lungul timpului Oana a dovedit că-i este alături fostului edil al Capitalei la bine și la greu. Iar în ultima vreme se pare că le merge cam greu din punct de vedere financiar. Astfel, Oana Lis a luat hotărârea de a reîncepe munca, pentru a avea o sursă de venit.

Ce servicii oferă Oana Lis pentru a-și câștiga existența

Oana Lis și-a redeschis fizic cabinetul de psihologie și a dat toate detaliile în mediul online. Din câte se pare, oamenii par deja interesați de serviciile ei! Oana Lis a dat anunțul mult așteptat, legat de noul cabinet de psihologie. Soția fostului edil al Capitalei a anunța pe Facebook faptul că a redeschis fizic cabinetul de psihologie și că este gata să-i întâlnească pe cei care se confruntă cu diferite stări nu prea bune. Vedeta îi îndrumă pe cei care trec prin anumite traume, anxietate, depresie sau atacuri de panică să o contacteze, pentru a purta o discuție, care să-i ajute.

„Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare mă poate suna la numărul 0738 521 516. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva, cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare. Numai bine tuturor.🤗🤗”, este mesajul transmis de Oana Lis.

Cât costă o ședință cu psihologul Oana Lis

Oana Lis a uimit showbiz-ul românesc în urmă cu câțiva ani, când a decis să se înscrie la Facultatea de Psihologie. O fire foarte ambițioasă, soția lui Viorel Lis în urmă cu doi ani să promoveze examenul de licență și să se bucure de titulatura de psiholog. În plus ea și-a deschisși cabinet de psihologie dar odată cu venirea pandemiei s-a văzut nevoită să-și suspende activitatea pentru o perioadă. Acum, de nevoie, ținând cont de problemele cu care se confruntă ea și soțul ei ea își va relua activitatea.

Oana Lis a fost deja întrebată de foarte multe persoane despre ședințele pe care le are la cabinetul ei de psihologie, dar și despre tarife. Astfel, vedeta nu a ezitat să le răspundă oamenilor public, fără niciun fel de ocoliș.

„Bună, ședințe online nu faci? Pentru cei care nu pot să fie fizic în București”, a întrebat o internaută.
„Da, online e 70 lei și la cabinet 100 lei. Vorbim în privat dacă e”, a răspuns referitor la aceste servicii de consiliere Oana Lis.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Comentarii
Adauga un comentariu