Cancan

Oana Lis era o tânără de 18 ani când l-a cunoscut pe soțul ei. De câți ani este căsătorită cu Viorel Lis

Publicat: 26 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis era o tânără de 18 ani când l-a cunoscut pe soțul ei. De câți ani este căsătorită cu Viorel Lis
Oana Lis era roșcată în tinerețe

Oana Lis era foarte frumoasă când era tânără. Când l-a cunoscut pe Viorel Lis avea 18 ani și era roșcată. Pe atunci, el era încă însurat cu Tudora Gheorghe, a doua sa soție. În urmă cu ceva timp, Oana Lis a dezvăluit că a fost bătută de fosta soție a lui Viorel Lis. Deși s-a îngrășat și este comparată cu Tudora Gheorghe, blondina se simte foarte bine în pielea ei. Oana și Viorel Lis au făcut nunta în 2011. Puțini știu că Viorel Lis este pasionat de jocuri de noroc. Oana Lis nu este prea deranjată de viciul soțului său, ba chiar dă dovadă de înțelegere. Din cauza problemelor de sănătate, fostul politician frecventează sălile de jocuri tot mai rar.

Pe timpul pandemiei, Oana Lis a parcurs distanțe lungi pentru a pune un bilet la pariuri pentru soțul său.

Cum arăta Oana Lis când era tânără

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a publicat câteva imagini de colecție. La vârsta de 19 ani aceasta era mult mai slabă, avea părul roșcat și un fizic de invidiat. La vederea pozelor, fanii au rămas uimiți de frumusețea blondinei. Încă de la început, soția lui Viorel Lis s-a remarcat prin simplitate și modestie. Aparițiile în spațiul public și evenimentele mondene nu au reușit să o schimbe.

Chiar dacă s-a îngrășat cu timpul, Oana Lis se simte bine în pielea sa și se consideră „o femeie cu greutate”. Înainte de căsnicia cu Oana Lis, fostul edil al Capitalei a mai fost căsătorit de două ori. Din cauza faptului că s-a îngrășat, publicul a comparat-o cu una dintre fostele soții ale acestuia, Tudora Gheorghe. Într-o emisiune de televiziune, soția lui Viorel Lis a dezvăluit că Tudora Gheorhe a bătut-o, prima dată când s-au întâlnit. Cu toate acestea, Oana Lis nu are resentimente față de aceasta și înțelege că nu este ușor să-ți pierzi soțul pentru o femeie mai tânără.

Ce spune Oana despre viciile lui Viorel Lis

Viorel Lis este un mare fan al jocurilor de noroc, în special păcănele și pariuri sportive. Soția sa, Oana Lis, nu a fost niciodată de acord cu această plăcere a soțului său, dar a străbătut distanțe lungi pentru a pune bilete la pariuri, chiar și pe timp de pandemie. În ciuda problemelor de sănătate, Viorel Lis nu a renunțat nici acum la marele său viciu. Cu toate acestea, merge mult mai rar în astfel de locuri. Cel mai des, Viorel Lis pariază la meciuri de fotbal, tenis, handbal și baschet.

Anul trecut, acesta a mers într-o sală de jocuri de noroc, alături de soția sa. Tot timpul cât au fost în clădire, cei doi au respectat măsurile de protecție sanitară impuse de către autorități. Oana Lis este mulțumită că soțul său nu cheltuiește sume mari de bani.

„Îmi place foarte mult că Viorel are autocontrol şi nu joacă foarte mult. E o plăcere pentru el, nu joacă sume mari, e doar o distracţie, dar una cumpătată”, a declarat Oana Lis, înțelegătoare. În altă ordine de idei, Oana Lis era slăbuță și roșcată când era tânără, dar a rămas la fel de fermecătoare ca atunci.

Adauga un comentariu