Titlurile zilei

Ce soartă! Unii au plâns, alții au râs! În weekend, șoferul care a ucis un om în cumplitul accident rutier înregistrat video s-a căsătorit, în timp ce victima sa a fost dusă la groapă – FOTO/VIDEO

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Ce soartă Unii au plâns alții au râs În weekend șoferul care a ucis un om în cumplitul accident rutier înregistrat video s-a căsătorit în timp ce victima sa a fost dusă la groapă  FOTOVIDEO
Tânărul care a ucis un om în urma unui accident rutier s-a căsătorit în weekend

Șoferul care a ucis un om într-un cumplit accident rutier s-a căsătorit în weekend. Jumătate din localitate a plâns, jumătate a râs. Chiar în toiul pregătirilor pentru nuntă, bărbatul care s-a stins în urma tragediei a fost condus la groapă

Weekend plin de emoții pentru o comunitate întreagă. Cristian Marian Boncă, tânărul de 23 de ani care a spulberat o căruță la Țibana, s-a căsătorit în weekend. Ca o ironie a sorții, chiar în timpul pregătirilor de nuntă, victima sa a fost condusă pe ultimul drum. Localnicii din Țibana s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii plângeau la înmormântare, alții se distrau la nuntă. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Țibănești și au participat zeci de cupluri.

Reporterilor BZI li s-a transmis faptul că șoferul nu se consideră vinovat de producerea tragediei, deși polițiștii ieșeni spun că totul s-a petrecut din cauza faptului că tânărul nu a respectat regimul de viteză. Din cauza aceasta nu a observat, într-un timp util, căruța care circula regulamentar în fața sa, în aceeași direcție, condusă de Gheorghe Manole, în vârstă de 60 de ani.

Șoferul care a ucis un om este anchetat în continuare

Ancheta polițiștilor în acest caz continuă.

„La data de 29 august a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Țibana. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Ulterior, la data de 05 septembrie a.c., a fost constatat decesul persoanei care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Gheorghe Manole a circulat poate de sute de ori pe același traseu cu căruța și niciodată nu a fost implicat în vreun incident.

„El obișnuia să meargă în fiecare marți, atunci când era zi de târg, la Gârbești. Mereu mergea cu căruța. Purta vestă, avea numere de înmatriculare și mereu era atent la drum, dar acum chiar nu a fost vina lui. M-am uitat bine la videoclipuri și este evident. Atunci, el a intrat în comă, a fost operat pe creier de 2 ori și după o săptămână în care s-a luptat să trăiască a murit”, a spus un apropiat de-al familiei.

Cert este că, în urma tragediei, patru copii au rămas fără tată. Ce se va întâmpla cu șoferul care a ucis un om rămâne de văzut.

Comentarii
  • Legi proaste,cinism,absenta empatiei.
    Dezumanizare.
    De ce nu a fost arestat?
    Popa de ce l-a cununat?
    Sinistra a mai devenit Biserica!
    Popa a avut doua evenimente:cununie si inmormantare:BANII sa iasa!
    Moralitatea nu are valoare

  • Ăsta e criminal direct. Era vizibilitate,nici nu trebuia vestă căruțașului… Se vede ca avea viteză mare ciobanul. Politia nu face nimic,ia cu suspendare.

  • Este vinovat 100% – a vrut să se angajeze în depășirea căruței însă nu s-a asigurat și nu a observat că din sens invers circula un alt autoturism . A găsit permisul de conducere într-o pungă cu pufuleți de aceea nu se consideră vinovat !

  • Condoleanțe și casa de piatra . Legea va judeca ,asiguratorul va platii , familia se va bucura de banii primiți și șoferul își va ispăși pedeapsa

  • Odată cu nunta a început și executarea pedepsei pentru făptaș. A primit pe viață. Doar că el nu știe încă. Așa se explică zâmbetul nevestei 🙂

  • ✝️Dacă șoferul criminal avea bun simț și 7 ani de acasă, renunța să mai facă nuntă in aceeași zi cu înmormântarea propriei victimei. Să ai parte de pușcărie cu EXECUTARE spune:

    Trist ! Sperăm să infunde puscăria iar nevasta-sa cât timp sta la răcoare sa facă sex și copii cu numele lui cu alții din sat.

    Cum să omori și să nu ai nicio remușcare?

    Puscărie plăcută și căsnicia să-ți fie blestemată ! Iar dacă o să façi copii…să pătească exact așa cum a pătit și acel om nevinovat.

  • Toti locuitorii din ȚIBANA sunt prostalăi,alcoolici si put a nespalați.
    E firesc sa nu se considere vinovat ,toti locuitorii din ȚIBANA au in loc de creier, doar câcat.
    Prostalăi,bețivi ,nespălați ,asa sunt toti locuitorii din ȚIBANA,bine ca se casatoresc doar ei intre ei, ca sunt PROSTALĂI,BEȚIVI,NESPĂLAȚI, put a mizerie,ii vedeti in Iasi cand vin cu microbuzul, au niste fețe de prostalăi,betivi si nespălați. Put a mizerabili.

  • Va dați seama în ce țara de kakat trăim ? Fix in aceleași clipe victimei omorâte de el i se cîntă veșnica pomenire pe marginea gropii cu toată familia bocind la capul lui iar făptașul liber bine mersi chiue și dansează cu mireasa manele in valuri de băutura , pupături și urări de bine ……. Ce poți sa mai zici ?

  • Mi ai omorat,unchiul.Dumnezeu ,nu doarme . In locul tau ,daca aveam un gram de bun simt ,anulam nunta ..ce preot e ala care te a cununat .nu te consideri vinovat ..karma isi va face datoria !

Adauga un comentariu