Titlurile zilei

Imagini șocante, surprinse de camerele de supraveghere la Iași. Iată momentul în care un tânăr spulberă o căruță, la volanul unui BMW. Un bărbat a murit – EXCLUSIV/ATENȚIE IMAGINI/VIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Publicat: 07 sept. 2023
_____ Vizualizări 26 Comentarii
Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere la Iași. Iată momentul în care un tânăr spulberă o căruță la volanul unui BMW. Un bărbat a murit  EXCLUSIVATENȚIE IMAGINIVIDEO CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL
Avem imaginile de groază surprinse de camerele de supraveghere

Imagini incredibile, surprinse de camerele de supraveghere în comuna ieșeană Țibana. Iată momentul în care un tânăr ce se afla la volanul unui BMW spulberă o căruță. În urma impactului a rezultat o victimă care a decedat

Avem imaginile de groază, surprinse de camerele de supraveghere. În data de 29 august, o căruță a fost spulberată de un autoturism, marca BMW. În urma cumplitului accident a rezultat o victimă, bărbatul care conducea atelajul hipo. Acesta a intrat în comă de gradul IV și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”. A fost supus unor intervenții chirurgicale, însă, în data de 5 august 2023, inima lui a încetat să mai bată.

Iată momentul în care un tânăr spulberă o căruță, la volanul unui BMW

Cristian Marian Boancă este tânărul de 23 de ani care se afla la volanul mașinii. Din cauza faptului că nu respecta regimul legal de viteză nu a observat, într-un timp util, căruța care circula regulamentar în fața sa, în aceeași direcție, condusă de Gheorghe Manole, în vârstă de 60 de ani. Persoana vătămată avea 4 copii, iar cel mai mic dintre ei are numai 13 ani, iar zilele următoare își va conduce tatăl pe ultimul drum.

„Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. El obișnuia să meargă în fiecare marți, atunci când era zi de târg, la Gârbești. Mereu mergea cu căruța. Purta vestă, avea numere de înmatriculare și mereu era atent la drum, dar acum chiar nu a fost vina lui. M-am uitat bine la videoclipuri și este evident.

Atunci, el a intrat în comă, a fost operat pe creier de 2 ori și după o săptămână în care s-a luptat să trăiască a murit. Au rămas în urmă 4 copilași, dintre care cel mai mic are 13 ani și nu își poate imagina că tatăl lui nu va mai fi. Era un om gospodar, care avea grijă de familia lui și muncea cât de mult putea. Niciodată nu zicea că nu mai poate…”, povestește, cu ochii plini de lacrimi, o vecină de-a bărbatului.

Poliția a deschis o anchetă

La fața locului au ajuns polițiștii care au efectuat verificări în vederea stabilirii întregii situații și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 29 august a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Țibana. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, la data de 05 septembrie a.c., a fost constatat decesul persoanei care a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce detalii vor mai descoperi oamenii legii în cursul anchetei în legătură cu tânărul care spulberă o căruță, fiind la volanul unui BMW.

Comentarii
  • Bravo tampitzel!
    Pe 29 august ajunge la.spital.si pe 5 august inceteaza inima sa-i mai bata!
    Lasati AI ul sa scrie stirile, voi sunteti praf!
    …cim.de altfel ati fost mereu!

  • si medici psihiatri care dau avize la fisa medicala permis acestor pustani agresivi vitezomani, neatenti…………….oare psihiatriii n u au niste teste sa verifice atentia, dorinta de a merge cu viteza mare, dorinta de nerespecatre a legilor ????!!!!!! Verificati si cine le da avizul psihiatric acestor indivizi::::::::::::

  • Pregatiti articolul cu urmatorii morti. Nu intereseaza pe nimeni.
    La sentintele cu suspendare se schimba doar antetul cu numele inculpatului.
    Succes tuturor sa ramaneti in viata pe strazile din Romania.

  • Ca de obicei, despre calul care probabil si el a murit fara nici o vina, nu vorbeste nimeni. Ce cauta carutele pe drumurile publice? Soferul masinii nu are evident nici o scuza, si trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut. Dar cine trebuie sa plateasca pentru toti caii care mor dupa ani de chinuri, schingiuti, infometati, exploatati, batuti ca sa faca zeci de km cu picioarele zdrobite pe asfalt?

  • Un taran care a mahalit beton in germania si anglia sa-si ia bmw ca fie mare scula la el in sat. Cand treci de la cal la bmw si ai 23 de ani te crezi zmeu. Puscarie sa faca cat mai avea mosu de trait

  • Cum sa nu facă minim 20de ani de pușcărie ? Fără permis pe viață . Jurnaliștilor ce se aude de criminalul de pe Independenței cu Audi ?

  • IN ATENTIA: REGILOR, IMPARATILOR, MONDIALILOR SI CELORLALTI ,, BĂIEȚI CALIFICAȚI” CARE ,,SE STIE” LA VALOARE CA FARA BEMWEU FĂ!! NU SUNT IN RANDUL LUMII DE ELITA PE RITMUL INTELIGENT AL MELORLDIILOR FIE’I SLAVIT NUMELE INESTIMABILULUI SI PREASLAVITULUI DANI MOCANU!!!
    BĂIEȚII!!! STITI PREA BINE CA BEMWEUL NU ARE NICI MUSCHI SI NICI CREIER DOAR BOXE SI MOTOR, ASA CA LASATI ARFELE DE INTERLOPI. NU STITI SA BATETI UN APROPO DE BATAI NIVI NU ESTE VB DECAT DOAR LA DÂRLA,.MAI MULTI !!!

  • Comentați uni numai prosti, habar nu aveți ce sa întâmplat și comentați numai aiureli, ce caută căruța pe pista ? Era in sat a fost omul la piața și se întorcea acasă, na fost cu caruta in oraș deștepților😡era in sat a mers ca tot omul la piața la țara așa se merge cu caruta la piața, nu sunt oameni bogați ca voi sa meargă cu limuzina😡😡😡 a fost omorât un om si voi comentați numai prosti mai bine abțineți-va si nu mai scrieți tâmpenii 😡😡😡😡merita pușcărie pe viața 😡😡

  • Pentru Investigati, ce sa faca bine are permis conduce anul trecut in vara manca inghetata pe la stadion nu avea nici un stres si nici o remuscare, din ce am auzit au mutat mami si tati procesul pe la galati si nu a patit nimic conduce e bine mersi…

  • Faceți-vă dreptate singuri!!!!! Instanțele, poliția, judecătorii, banii părinților, mușamalizează infracțiunile beizadelelor. Dreptate cu toporul în miez de noapte, dinte pentru dinte, ochi pentru ochi, altă soluție nu există în România.

  • cei 136 cai bavarezi au pierdut aderenta datorita pneurilor de iarna, ducandu-se pe lumea ailalta toti cei 136 cai si boul de la volan.
    morala? luati pneuri de vara noi

Adauga un comentariu