Cancan

Ce spune Anamaria Prodan despre experiența de la America Express. ”N-am văzut, n-am visat…”

Publicat: 05 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Anamaria Prodan despre experiența de la America Express. N-am văzut n-am visat
Anamaria Prodan a putut fi urmărită în cea mai recentă ediție de America Expres, unde a făcut echipă cu Romică Țociu și fiul lui

Anamaria Prodan, înspăimântată de experiența America Express. În această ediție, atât participații, cât și telespectatorii au avut parte de o adevărată surpriză. Cunoscuta impresară s-a alăturat echipei compuse din Romică Țociu și fiul său, Cătălin. Experiența trăită pe Drumul Soarelui a fost deosebită și, în același timp, destul de înfrișătoare.

Chiar dacă a fost de ajutor în probele de la America Express, Romică Țociu și fiul său au fost nevoiți să-i transporte bagajul. Apoi, în episodul următor, telespectatorii vor avea ocazia să îi urmărească pe cei trei pe Drumul Soarelui, într-o situație ușor diferită. În special, impresara a avut o experiență deosebită atunci când a trebuit să caute cazare. Momentul acesta nu va fi uitat prea curând, conform declarațiilor lui Romică Țociu.

Ce spune Anamaria Prodan despre experiența de la America Express

Impresara nu a fost mulțumită de cazare pe care au găsit-o și și-a exprimat nemulțumirea.

”N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, spunea Anamaria Prodan.

Nici Romică Țociu nu a trecut cu privire la comentariile impresarei, participantul de la America Express menționând că Anamaria Prodan a experimentat „cea mai groaznică noapte din viața ei”.

”Anei i-a fost frică să deschidă și frigiderul ca să nu sară ceva de acolo. Eu cred că Ana a trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”, a comentat și Romică Țociu.

Anamaria Prodan, văduvă la volanul unui dric Maserati

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara pare a se fi dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

Cum a apărut impresara în cel mai nou videoclip muzical lansat de Theo Rose pe YouTube, pentru piesa „Soarele meu”. Melodia, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar, acela că nu merită să regreți pierderea unei persoane care nu a prețuit iubirea pe care i-ai oferit-o.

Nimeni nu putea să joace rolul femeii puternice și independente mai bine decât Anamaria Prodan, care a suferit enorm după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta apare la volanul uni dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure.

Anamaria Prodan a putut fi urmărită în cea mai recentă ediție de America Expres, unde a făcut echipă cu Romică Țociu și fiul lui.

Adauga un comentariu