Cancan

Ce spune Bianca Drăgușanu despre vedetele care au avut coronavirus: „Nu mint poporul cu televizorul”

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Bianca Drăgușanu despre vedetele care au avut coronavirus Nu mint poporul cu televizorul
Bianca Drăgușanu a luat atitudine şi a vorbit despre vedetele care au avut coronavirus. Deşi blondina a început să se simtă rău de câteva zile, aceasta le-a mărturisit fanilor că e doar răcita.

Bianca Drăgușanu a luat atitudine şi a vorbit despre vedetele care au avut coronavirus. Deşi blondina a început să se simtă rău de câteva zile, aceasta le-a mărturisit fanilor că e doar răcită. Fosta asistenta tv a mărturisit că nu are de gând să se „vândă”, precum ea susține că se vând alte vedete spunând că au coronavirus.

După ce a spus că se simte răcită, multe persoane ar putea să o caute pentru a-i propune, pentru o sumă de bani, să se declare purtătoare de SARS-CoV-2.

Bianca Drăgușanu despre vedetele care au avut coronavirus

Bianca Drăgușanu a mai precizat că niciodată nu s-ar lăsa plătită pentru acest lucru. Mai mult decât atât, blondina a blamat dur alte vedete spunând că au acceptat să fie „virusate” doar pentru bani.

”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prin și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în treu zile și apar iar pe sticlă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

”Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai adăugat aceasta pe InstaStory.

Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

După ultima ceartă, Bianca pare să fie din nou pe cont propriu atunci când are nevoie mai mare de un bărbat lângă ea, mai ales când vine vorba de cărat.

Vedetă a fost filmată în fața unui hipermarket din Capitală, după ce a ieșit încărcată de „greutate” de la cumpărături și s-a „blocat” cu telefonul în mână pe trotuar. În imagini nu apare și iubitul ei, cel mai probabil prins cu munca, având în vedere că este om de afaceri.

Așa cum se poate observa în filmare, Bianca are două sacoșe care par foarte greu de transportat și se uită dezorientată în jur, cel mai probabil așteptând un taxi să o ducă acasă, acolo unde o așteaptă fiica sa.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți și au divorțat cu scandal, în primăvara anului acestuia, dar nu au putut să stea departe unul de celălalt prea mult timp. Cei doi s-au despărțit și împăcat în această perioadă de nenumărate ori. Ultima ruptură s-a produs, pe 1 septembrie, ziua în care împlineau doi ani de relație.

Dar nu a durat foarte mult. Doar câteva zile mai târziu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai acorde o șansă în relația lor de iubire. Astfel, după o rudă de negocieri, afaceristul, extrem de gelos, i-ar fi cerut blondinei ca, de la secțiunea „following” a contului ei de Instagram, să „dispară” toți reprezentanții sexului tare.

Mai mult, Alex Bodi i-ar fi impus Biancăi ca fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul despre care vedetă a afirmat că a ajutat-o în procurarea unor blănuri din Turcia, să fie trecut la „block”.

Adauga un comentariu