Cultural

Ce spune Carmen Tănase despre momentul în care a adus pe lume un copil. „Eu am vrut să fac un copil și nu am vrut să mă căsătoresc”

Publicat: 20 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Carmen Tănase despre momentul în care a adus pe lume un copil. Eu am vrut să fac un copil și nu am vrut să mă căsătoresc
Recent, Carmen Tănase a discutat despre momentul în care a adus pe lume un copil

Carmen Tănase a vorbit deschis despre momentul în care a adus pe lume un copil. Fiind o actriță extrem de faimoasă și apreciată, aceasta a reușit să câștige inimile publicului prin talentul său actoricesc și prin personalitatea sa.

Artista a acționat mereu conform propriilor dorințe, fără teama de părerile celor din jur.

Carmen Tănase, despre momentul în care a adus pe lume un copil

Carmen Tănase a discutat într-un podcast cu Adina Alberts despre decizia pe care a luat-o în privința dorinței de a avea un copil, chiar dacă nu era căsătorită.

Actrița a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu criticul de film Victor Parhon. Cei doi au devenit părinții unui băiat înainte de a-și oficializa relația în fața ofițerului stării civile. Carmen Tănase a explicat motivul pentru care a luat această decizie și cât de mult și-a dorit să rămână o femeie liberă, fără să îi pese de ceea ce zic cei din jur.

„Pentru mine nu a fost așa o problemă pentru că eu întotdeauna am fost mai nonconformistă și nu mi-a păsat ce spune lumea. Și în familie eram oaia neagră. Eu am vrut să mă fac actriță. În familia noastră erau profesori învățători, asta trebuia să fac și eu. Eu am sărit din rând și m-am dus în altă direcție. Tata era mai nonconformist și m-a sprijinit întotdeauna.

Eu am vrut să fac un copil și nu am vrut să mă căsătoresc. Eu am vrut să fiu un om liber. Dacă am decis lucrul ăsta și am găsit omul cu care să fac acest copil, l-am făcut. Da, a venit după și căsătoria pentru că era mama care nu înțelegea de ce stăm așa .”, a povestit Carmen Tănase.

Cum arată viața lui Carmen Tănase la vârsta de 63 de ani

Carmen Tănase are o viață împlinită la vârsta de 63 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru, film și tv. Cariera ei a luat avânt în momentul în care a apărut în serialele difuzate la televizor. În plan personal, Carmen Tănase este mulțumită de dieta pe care o ține, cu ajutorul căreia a scăpat de 10 kilograme.

De-a lungul carierei sale, Carmen Tănase a jucat în diferite seriale și piese de teatru. A interpretat roluri iubite de public și a dat naștere unora dintre personajele fictive, care sunt și astăzi virale pe internet.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje pe care actrița le-a jucat a fost „Flăcărica”.  Actrița spune că a fost un rol care a provocat-o și a mărturisit în mai multe interviuri că nu este neapărat mulțumită de prestația ei din primele episoade.

Recent, Carmen Tănase a discutat despre momentul în care a adus pe lume un copil.

Adauga un comentariu