Actualitate

Actrița Carmen Tănase a divorțat după doar 3 ani de căsătorie. Ce a spus despre regretatul ei soț

Publicat: 02 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Carmen Tănase a divorțat după doar 3 ani de căsătorie. Ce a spus despre regretatul ei soț
Deși a divorțat după doar 3 ani de mariaj, Carmen Tănase a rămas împreună cu fostul soț până la moartea acestuia

Îndrăgita actriță Carmen Tănase s-a destăinuit recent într-un podcast că a divorțat după doar 3 ani de căsătorie. Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună până la sfârșitul vieții criticului de film și teatru Victor Parhon. Mai mult, din relația actriței Carmen Tănase și a criticului de film a rezultat și un copil, pe nume Tudor.

În vârstă de 62 de ani, Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film. Recent, aceasta și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast, în care a vorbit despre căsnicia dintre ea și fostul soț, regretatul critic de teatru Victor Parhon, care a durat doar trei ani.

Actrița Carmen Tănase a divorțat după doar 3 ani de căsătorie

Carmen Tănase și-a cunoscut soțul, criticul de teatru Victor Parhon, în perioada în care era actriță la Iași. Multă vreme, actrița nu a considerat că are nevoie de un act pentru a-și valida relația de iubire. Din acest motiv, cei doi s-au căsătorit târziu, la presiunea celor din jur.

„Pentru mine nu contează nimic atunci când iubesc pe cineva. Eu iubesc omul, eu nu iubesc vârsta, nu iubesc culoarea părului, a ochilor sau silueta. Eu iubesc un om și amănuntele astea nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine, cât ne-am înțeles”, a mărturisit Carmen Tănase.

Diferența de vârstă dintre actriță și fostul soț era de 17 ani. După trei ani de mariaj, cei doi au divorțat, însă au continuat să aibă o relație apropiată. Regretatul Victor Parhon a fost cel care a decis să se despartă de soția sa, iar ea a fost de acord.

„Nu eu am decis să divorțez și a fost foarte bine așa. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, asta din instinct și observând prin alte familii. Eu am zis că nu o să fiu proprietatea nimănui. Și a zis că o să vină copilul, iar eu l-am întrebat dacă hârtia valorează mai mult decât sentimentele noastre. Până la urmă am cedat presiunilor familiei.

Apoi au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi. Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am însemnat niște hârtii și am plecat de gât.

Am rămas împreună, noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie. După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui”, a mai precizat îndrăgita actriță.

Carmen Tănase are o carieră de succes

Născută pe 18 ianuarie 1961, la Ploiești, Carmen Tănase a interpretat, de-a lungul carierei, numeroase roluri în filme și seriale, dar și în piese de teatru. Actrița a studiat la Liceul Pedagogic din Ploiești, iar în perioada 1980-1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache. Din generația sa fac parte mai mulți actori cunoscuți de la noi din țară, printre care și Oana Pellea și Adrian Păduraru.

După absolvirea facultății, Carmen Tănase a fost angajată a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iaşi, acolo unde a apărut în mai multe piese. După mutarea la București, Carmen Tănase a devenit actriță la Teatrul Odeon.

Actrița a devenit și mai cunoscută și apreciată după ce a început să apară în serialele TV. Printre cele mai memorabile roluri se numără cel al Flacărei Potcovaru din „Inimă de țigan” sau „Regina”. A mai jucat și în „Lacrimi de iubire”, „State de România”, „Moștenirea”, „Cărturan”, „Pariu cu viața” și „Fructul oprit”. În prezent ea interpretează rolul Luminiței Achim din serialul „Clanul”.

Adauga un comentariu