Cultural

Ce spune Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu. „A făcut o mare greșeală”

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu. A făcut o mare greșeală
Carmen Tănase crede că Nicoleta Luciu ar fi putut avea o carieră strălucită în actorie, chiar și fără studii de specialitate

Actrița Carmen Tănase consideră că Nicoleta Luciu a renunțat la o carieră promițătoare în actorie.

Nicoleta Luciu a strălucit în anii 2000, interpretând roluri memorabile în filme românești precum „Inimă de țigan” și „Regina”. Deși nu avea o pregătire de specialitate, talentul și dăruirea ei au fost remarcate de critici și public, reușind să impresioneze chiar și actrițe consacrate precum Carmen Tănase.

Ce spune Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu

Invitată în podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase a descris devotamentul total al Nicoletei pentru actorie în timpul filmărilor, dar și dezamăgirea multora cu privire la decizia ei de a renunța la această carieră.

Nicoleta Luciu a ales o viață departe de agitația showbiz-ului, stabilindu-se de ani buni la Miercurea Ciuc. Aici își trăiește liniștită viața de familie alături de soțul Zsolt Csergo și de cei patru copii ai lor: Zsolt și tripleții Karol, Kim și Kevin.

Carmen Tănase, care a remarcat talentul ei actoricesc încă de la debutul în telenovelele românești, consideră că renunțarea la actorie a fost o greșeală majoră. Din perspectiva sa, Nicoleta ar fi putut avea o carieră strălucită în domeniu, chiar și fără studii de specialitate.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală.

Nicoleta, în „Inimă de țigan” și în „Regina” a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare „Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?”. Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme. (…)”, a spus Carmen Tănase în podcast-ul lui Bursucu.

Ce profesie ar fi vrut să aibă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a demonstrat talent actoricesc natural, excelând în această profesie. Totuși, privind în urmă, recunoaște că ar fi dorit să urmeze o altă carieră: medicina. Viața ei a luat o altă direcție radicală după câștigarea titlului de Miss, determinând-o să renunțe la visul inițial.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, spunea Nicoleta Luciu.

Carmen Tănase crede că Nicoleta Luciu ar fi putut avea o carieră strălucită în actorie, chiar și fără studii de specialitate.

Adauga un comentariu