Prima pagină » Cancan » Ce spune Gabriela Lucuțar despre afacerea pe care o conduce. „Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani…”

Ce spune Gabriela Lucuțar despre afacerea pe care o conduce. „Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani…”

15 mai 2024, 09:09,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Lucuțar a vorbit deschis despre afacerea pe care o conduce și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a reuși în domeniu.

Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului, a transformat industria funerară din România prin afacerea sa de succes, oferind servicii de lux pentru cei care au plecat dintre noi. De-a lungul carierei sale, a organizat cu profesionalism și discreție înmormântarea unor personalități marcante, precum Ionela Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu și Mioara Roman.

Ce spune Gabriela Lucuțar despre afacerea pe care o conduce

Unii ar putea crede că motivația Gabrielei Lucuțar este strict financiară, dar ea declară că în spatele afacerii sale de pompe funebre se ascunde o pasiune profundă. Supranumită Regina Întunericului, Gabriela a mărturisit în podcastul lui Adrian Niculescu sacrificiile pe care le-a făcut pentru a excela în această meserie.

„Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire și am sacrificat absolut tot. Oamenii cred că eu sunt foarte bogată. Eu, într-adevăr, sunt bogată sufletește, spiritual. Am tot ce îmi trebuie și muncesc pentru asta. Nu am avut de 18 ani de zile sărbători. Nu am avut vacanțe.

Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire. Am sacrificat absolut tot. Nici nu pot să îl numesc sacrificiu, ci o binecuvântare. Ca să lucrezi în domeniul meu și să lucrezi cu atâta dăruire și să faci lucrurile să iasă perfect, pentru că sunt o perfecționistă și foarte atentă la detalii.

Vreau ca omul care apelează la serviciile mele să fie foarte mulțumit. Dacă eu sunt mulțumită, el e mulțumit. Pentru asta am sacrificat, dar nu din prisma banilor .”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Cine este Romeo, soțul Gabrielei Lucuțar

Chiar dacă și-a dorit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, nu mai este niciun secret faptul că fosta concurentă de la Chefi la cuțite este mamă a trei copii, două fete și un băiat. Aceasta este căsătorită de aproape 20 de ani cu Romeo Constantin Lucuțar, bărbatul alături de care apare în fotografii pe internet. El este din Suceava, însă s-a mutat în București. Este pasionat de motoare, precum „Regina Întunericului”, și face parte dintr-un grup cunoscut de motocicliști.

De curând, Gabriela Lucuțar a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a reuși cu afacerea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *