Cancan

Gabriela Lucuțar are trei copii iar soțul o sprijină enorm. Cum arată fiicele și băiatul „Reginei Întunericului”

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Gabriela Lucuțar are trei copii iar soțul o sprijină enorm. Cum arată fiicele și băiatul Reginei Întunericului
Gabriela Lucuțar este cea mai cunoscută antreprenoare de pompe funebre din România

Gabriela Lucuțar are trei copii, două fete și un băiat, iar soțul o sprijină enorm în afaceri, dar și în ceea ce privește viața de familie. Antreprenoare de succes, aceasta și-a câștigat renumele de „Regina Întunericului” datorită concurenței. Gabriela Lucuțar s-a lansat în afaceri în 2008 și s-a s-a ocupat de funeraliile unor personalități ca Ionela Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu sau Mioara Roman.

Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, nu este doar o antreprenoare de succes, ci și o mamă devotată. Ea are trei copii, însă viața privată a preferat s-o țină departe de lumina reflectoarelor. În preajma micuților ei, concurenta de la „Chefi la cuțite” nu-și ascunde latura sensibilă, potrivit Viva.

Gabriela Lucuțar are trei copii iar soțul o sprijină enorm

Gabriela Lucuțar este cea mai cunoscută antreprenoare de pompe funebre din România. Ea s-a ocupat de funeraliile unor personalități ca Ionela Prodan, Sebastian Papaiani sau Ion Dichiseanu. Mai mult, este prietena și partenera de afaceri a Anamariei Prodan. Cu toate acestea, se cunosc puține detalii despre viața personală a Gabrielei Lucuțar.

Pe contul ei de socializare, Gabriela Lucuțar a postat mai multe fotografii cu băiatul și cele două fete ale ei. Deși i se spune „Regina Întunericului”, afacerista radiază de fericire lângă micuții ei și nu-și ascunde latura sensibilă. Singurul regret al ei este acela că afacerea îi răpește din timpul pe care l-ar petrece lângă cei mici.

„Singura dificultate, dacă o pot numi așa, este că petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu cei trei copii ai mei. Misiunea mea profesională implică și sacrificii, dar sunt mândră de mine că reușesc să gestionez cu succes și perseverență situația dată în contextul actual. De asemenea, soțul reprezintă un sprijin enorm pentru mine. Mă încurajează în tot ce îmi propun și fac”, a declarat „Regina Întunericului”.

Când s-a lansat în afaceri Gabriela Lucuțar

Gabriela Lucuțar povestește că s-a lansat în afaceri în anul 2008. Concurenta de la „Chefi la cuțite” a înființat atunci o firmă de pompe funebre și a mers tocmai în Germania pentru a cumpăra un dric.

„M-am dus în Germania și am luat un dric. M-am dus pe la cei care aveau deja servicii funerare. Și ziceam că am și eu o mașină. Să-mi dea și mie 3 lei, oprește 1 leu și mulți mă dădeau afară și râdeau de mine. Așa a început totul’, a povestit ea.

Succesul afacerii îl pune pe seama faptului că se reinventează constant și oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Cât despre faptul că a fost supranumită „Regina Întunericului”, aceasta i se trage de la concurență.

„Sunt supranumită «Regina Întunericului», deoarece așa m-a numit concurența, fiind cea mai bună în ceea ce fac. Sunt cea mai cunoscută în această branșă. În continuare mă specializez, pentru că nu vreau să se vorbească despre mine la trecut. Fac lucrurile la superlativ. Le transform în operă de artă. De exemplu, reinterpretez coliva, adaug foița de aur. Tai colacul cu un cuțit cu diamante. Un astfel de eveniment ajunge și la câteva mii de euro”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Comentarii
Adauga un comentariu