Cancan

Cine este de fapt Romeo, soțul Gabrielei Lucuțar. El și „Regina Întunericului” au o pasiune comună

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este de fapt Romeo soțul Gabrielei Lucuțar. El și Regina Întunericului au o pasiune comună
Gabriela Lucuțar este împlinită atât profesional, cât și în plan familial

Pe „Regina Întunericului” o cunoaște foarte multă lume, însă Romeo, soțul Gabrielei Lucuțar, este un personaj foarte discret. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și au împreună trei copii, două fete și un băiat. Mai mult, Romeo Lucuțar îi este un sprijin de nădejde „Reginei Întunericului”, atât în familie, cât și profesional.

Cunoscută drept „Regina Întunericului”, aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul de la noi, pentru că s-a ocupat de înmormântările unor persoane cunoscute. Dintre acestea, îi amintim pe Ion Dichiseanu, Ionela Prodan, Sebastian Papaiani sau Mioara Roman. Gabriela Lucuțar are o afacere cu pompe funebre, care a dus-o pe culmile înalte ale succesului, mai ales din punct de vedere financiar. Însă, Gabriela Lucuțar nu este doar o femeie de afaceri de succes, ci și o mamă împlinită și o soție fericită.

Cine este Romeo, soțul Gabrielei Lucuțar

Gabriela Lucuțar a intrat în atenția publică datorită afacerii pe care o deține, fiind una dintre femeile de afaceri de succes de la noi care s-a ridicat cu propriile forțe. Este intitulată și „Regina Întunericului”, căci se ocupă îndeaproape de înmormântările vedetelor, și nu numai. Are numeroase apariții TV, iar ultima dintre ele a fost la Chefi la cuțite, acolo unde i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Chiar dacă și-a dorit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, nu mai este niciun secret faptul că fosta concurentă de la Chefi la cuțite este mamă a trei copii, două fete și un băiat. Aceasta este căsătorită de aproape 20 de ani cu Romeo Constantin Lucuțar, bărbatul alături de care apare în fotografii pe internet. El este din Suceava, însă s-a mutat în București. Este pasionat de motoare, precum „Regina Întunericului”, și face parte dintr-un grup cunoscut de motocicliști.

Romeo Lucuțar și-ar fi înșelat soția

Potrivit unor dezvăluiri făcute de Gabriela Lucuțar, anul trecut aceasta ar fi fost înșelată de partenerul ei de viață. „Regina Întunericului” nu a dorit să dea mai multe detalii, însă a mărturisit public faptul că Romeo al ei a călcat strâmb. Nu se știe clar care este situația amoroasă în momentul de față, însă cei doi nu au ezitat să apară împreună pe internet, mai ales în fotografii alături de copiii lor.

„Ai avut o singură șansă, ai ratat-o. Următoarea, te ascund… eu sunt o femeie periculoasă, căreia i-a plăcut să aibă întotdeauna totul doar pentru ea. Dar am muncit pentru asta și nu-mi place să împart nimic cu nimeni. (…) Nu am Paște, Crăciun, concediu… Tatăl meu a murit de foarte tânăr, a fost marea durere a vieții mele. Consider că viața trebuie să însemne doar fericire”, spunea afacerista, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu