Cultural

Ce spune Lisa Despot despre căsnicia sa cu celebrul artist Adrian Despot. ,,Noi doi suntem firi diametral opuse…”

Publicat: 05 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Lisa Despot despre căsnicia sa cu celebrul artist Adrian Despot. Noi doi suntem firi diametral opuse
Adi Despot are o soție superbă pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Multă lume este dornică să afle ce spune Lisa Despot despre căsnicia sa cu celebrul artist Adrian Despot. Dacă pe cântăreț îl știe toată lumea, puțini sunt cei care știu cum arată soția acestuia. Adrian Despot este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată cum a cunoscut-o faimosul artist pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii.

Ce spune Lisa Despot despre căsnicia sa cu celebrul artist Adrian Despot

Lisa și Adrian Despot formează unul dintre cele mai frumoase și longvive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au o căsnicie fericită. Dincolo de cariera de succes în muzică, Adi Despot este un soț și un tată devotat. Acesta are doi copii superbi cu care se mândrește, iar pentru soția sa are doar cuvinte de laudă.

Lisa Despot se declară o femeie împlinită alătri de soțul ei celebru și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Aceasta l-a cunoscut pe partenerul ei de viață încă de pe vremea liceului, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși sunt firi opuse, cei doi se completează perfect și radiază de fericire împreună. Recent, Adi Despot a oferit câteva detalii inedite despre căsnicia sa și relația cu femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

„Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi.”, a declarat artistul.

De viața de familie se bucură din plin și Irina Petrea. Aceasta a ajuns la vârsta marilor împliniri, dar ascunde o mare suferință. Aceasta regretă că nu a devenit mamă.

Cum este faimosul cântăreț în ipostaza de soț și tată

Adi Despot și frumoasa lui soție, Lisa Despot, au împreună doi copii, pe Toma și Maia. În pofida programului încărcat pe care îl are, Adi Despot petrece mult timp cu familia și este implicat în atribuțiile casnice. Recent, cântărețul a dezvăluit cum este el dincolo de lumina reflectoarelor.

,,Am reușit să îmbin într-un mod eficient viața de familie cu cea de formație, plecând de la premisa că, dacă timpul este limitat, atunci trebuie să profit la maximum de el. În rest, statutul de persoană publică în România este plin de beneficii, măcar prin prisma faptului ca oamenii îți zâmbesc.’, a declarat Adrian Despot.

De celebritate și succes în carieră are parte și artista Paula Chirilă. Aceasta este apreciată de public și de colegii de breaslă și face furori de fiecrae dată când apare pe scenă. Când vine vorba de planul personal, vedeta evită să vorbească prea mult despre suferințele din dragoste. Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România și a rămas marcată de divorț.

Lisa și Adrian Despot formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Artistul este extrem de discret când vine vorba de familia sa și își ține soția și cei doi copii cât mai departe de ochii curioșilor.

Adauga un comentariu