Cancan

Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Ce spune vedeta despre relațiile de dragoste controversate

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Ce spune vedeta despre relațiile de dragoste controversate
Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros și s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, Paula Chirilă își asumă trecutul controversat și se bucură din plin de viață.

Celebra actriță Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Frumoasa artistă a avut parte de multe provocări în viața privată, iar poveștile de iubire tumultuoase i-au adus și mai multă celebritate. Cu o carieră de succes, Paula Chirilă se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Aceasta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Deși a suferit enorm după divorțul de fostul soț, aceasta și-a găsit fericirea alătur de un bărbat mult mai tânăr decât ea, însă cei doi au ajuns în final la despărțire. Iată ce spune vedeta despre relațiile de dragoste controversate.

Paula Chirilă s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși, dar are ghinion în dragoste

Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv cu energia sa debordantă și zâmbetul molipsitor. Vedeta se bucură de succes pe plan artistic, dar și în televiziune. În prezent, aceasta este concurentă la celebra emisiune ,,Te cunosc de undeva” unde o are ca parteneră pe Maria Buză.

Paula Chirilă are numeroase proiecte în televiziune și o carieră impresionantă. Dincolo de celebritate, actrița are o poveste de viață surprinzătoare și un trecut tumultuos. Aceasta a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros de Marius Aciu, tatăl fiicei sale. După separarea definitivă de fostul partener de viață, Paula Chirilă s-a dedicat în totalitate fiicei ei și profesiei.

Pe plan amoros, actrița a avut mai multe relații, una dintre ele fiind cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. La vremea respectivă, vedeta a fost criticată pentru că se iubește cu un tinerel, însă aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale unora. După o poveste de dragoste controversată cei doi s-au despărțit.

Paula Chirilă a recunoscut în repetate rânduri că a reușit cu greu să treacă peste divorțul de soțul ei, însă a precizat că este fericită și împlinită în prezent și este încrezătoare că își va întâlni jumătatea la momentul potrivit. Mai mult, aceasta a mărturisit ce a avut de învățat din mariajul eșuat.

„Nu știu ce am învățat din căsnicia pe care am avut-o! Poate să nu pun atât de multă presiune pe partener, pe cel care e alături de mine. Geloasă nu am fost niciodată, sunt vigilentă, dar geloasă nu. Dacă s-a dus de lângă mine să fie bun dus. (…) Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc  pe mine am  atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită.”, a declara vedeta.

De provocări în viața privată a avut parte și colega ei de breaslă, Maria Buză. În pofida momentelor grele din căsnicie, aceasta nu s-a gândit niciodată la divorț și are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei. La vârsta de 53 de ani, actrița se declară o femeie fericită și împlinită. Prin două divorțuri scandaloase a trecut Andrei Ștefănescu. Carismaticul artist s-a despărțit de mama băiețelului său, iar de curând a recunoscut că are o relație cu Ștefania Duca.

Ce spune frumoasa actriță despre trecutul amoros controversat

Paula Chirilă a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, actrița a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton, având în vedere relațiile sale de dragoste tumultuoase.

Celebra actriță a fost criticată pentru că s-a iubit cu un tânăr de 27 de ani și a fost ținta răutăților unora. După ce s-a despărțit de iubit, vedeta a evitat să se mai afișeze în public alături de un alt bărbat. Mai mult, aceasta își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește planul amoros.

,,Nu mă mai deranjează de multă vreme bârfele. Fiecare om este liber să gândească ce vrea, iar eu sunt liberă să fac ce vreau cu viața mea, să iau deciziile în ceea ce privește drumul meu pe pământul ăsta, indiferent că asta place sau nu place cuiva. Nu îmi ghidez viața după părerea nimănui.

Dacă am învățat ceva în ultimii ani este că trebuie să păstrez misterul asupra acestui aspect din viața mea și să îmi trăiesc viața personală departe de ochii lumii. E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine. (…) Nu mă interesează să joc rolul misterioasei, vreau doar să-mi trăiesc viața personală așa cum cred eu de cuviință.”, a declarat aceasta.

Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros și s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, Paula Chirilă își asumă trecutul controversat și se bucură din plin de viață. Aceasta se declară în prezent o femeie fericită și împlinită pe plan personal și profesional și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu