Cultural

Ce spune Loredana Groza despre moarte. Ce învățături îi oferă fiicei sale

Publicat: 30 ian. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ce spune Loredana Groza despre moarte. Ce învățături îi oferă fiicei sale
În podcastul lui Mihai Morar, Loredana Groza a vorbit despre moarte dar și despre învățăturile pe care i le lasă fiicei sale

Loredana Groza a vorbit despre moarte si despre învățăturile pe care i le oferă fiicei sale.

Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, poate fi considerată o femeie împlinită. Artista este cunoscută și iubită de publicul larg, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, care s-a remarcat de-a lungul carierei prin proiectele sale. Din punct de vedere personal, Loredana Groza este mama unei tinere în vârstă de 23 de ani, care îi seamănă perfect.

De-a lungul anilor, Loredana Groza a folosit diverse trucuri pentru a păstra aspectul tânăr. Cu toate acestea, recent, artista a dezvăluit într-un podcast moderat de Mihai Morar că nu mai are teamă de îmbătrânire și că a acceptat faptul că viața noastră este efemeră.

Ce învățături îi oferă fiicei sale

Artista a dezvăluit care sunt lecțiile pe care dorește să i le transmită fiicei sale pentru viitorul în care ea nu va mai fi prezentă.

„Nu îmi mai este frică de bătrânețe. Pentru că trăiesc în fiecare zi ca și când e ultima mea zi pe pământ, sună dramatic, dar am făcut acest exercițiu și să știi că e cutremurător.

Adică, să spui „Mâine la ora x nu voi mai fi aici”.

Ce faci în aceste ore? Ce le spui copiilor? Care e scrisoarea pe care o lași? Eu îi spun copilului meu să trăiască în adevăr, în primul rând, să nu se mintă și să nu facă pe plac altora. Spun să facă lucruri fără să aștepte să primească ceva în schimb. Pentru că atunci sufletul tău e curat și liber și întotdeauna să găsească soluția care îi ajută și pe cei din jur, pentru că de multe ori gândim doar pentru noi.

Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta, suntem bucățele de viață. Încercăm să ne separăm cu ziduri, cu tot felul de prejudecăți, de religii, concepte, culoarea pielii, dar suntem împreună. ”, a declarat artista, în podcast-ul lui Mihai Morar, potrivit kfetele.ro.

Ce spune Loredana Groza despre moarte

Loredana Groza a declarat că nu mai are frică de momentul în care va pleca din acest lume, considerând că moartea este un aspect natural de care fiecare dintre noi ar trebui să fim conștienți.

„Și cu toții ajungem tot în pământ. Societatea ne face să credem că nu există moarte, nu vorbește nimeni despre asta. Vorbim doar despre cum să ne distrăm. Trebuie să știm că întotdeauna e un lucru sigur, acela că murim. Faptul că oamenii se cred nemuritori le dă și această aroganță.”,    a mai declarat  Loredana Groza.

În podcastul lui Mihai Morar, Loredana Groza a vorbit despre moarte dar și despre învățăturile pe care i le lasă fiicei sale.

Comentarii
  • In ce privește muzica , este o profesionistă, nimic de zis.
    Dar să își dea cu părerea despre cele de mai sus…
    Ca un exemplu, de ce nu ar trebui sa-si dea cu părerea: După toate operațiile pe care și le-a făcut…nu-i este frica să îmbătrânească…

Adauga un comentariu