Ce spune Pepe despre Oana Zăvoranu, la unsprezece ani de la divorț. “Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!”

05 oct. 2023, 11:48,
BZI.ro, în Cultural

Pepe a abordat din nou subiectul cu privire la divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a fost invitat într-un podcast numit Bar Online, unde a dezvăluie mai multe detalii. El a mărturisit că cel mai mare regret al său în ceea ce privește relația cu Oana Zăvoranu este faptul că aceasta a luat lucruri personale.

Se pare că actrița a plecat cu toate obiectele din casă atunci când cei doi s-au despărțit.

Această experiență a lăsat un sentiment neplăcut artistului. El a încercat în repetate rânduri să treacă peste această activitate, dar fără succes. Acum, el a făcut primele mărturisiri despre acea muncă.

Ce spune Pepe despre Oana Zăvoranu, la unsprezece ani de la divorț

Pepe a relatat că a suferit pierderi semnificative în ceea ce privește obiectele personale după divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul afirmă că bruneta i-a luat mai multe obiecte cu o valoare sentimentală și susține că sunt dovezi în acest sens. De exemplu, el a menționat că a existat un televizor pe care l-a primit de la mama sa și o brățară cu o valoare sentimentală.

„Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu’, a spus el.

Artisul a făcut plângere la poliție

Artistul este extrem de dezamăgit de faptul că, la momentul oportun, a solicitat intervenția autorităților, dar acestea nu au luat nicio măsură până în prezent.

„Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zăvoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plangere la Politie, aia imi fura lucrurile. Si atunci eu ce trebuia sa fac? Le faceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero in momentul ala! Eu nu am mai avut nimic in casa! Eu nu mai am poze cu mine, cd-uri, casete, videoclipuri. Mi-au luat si camerele de luat vederi din pereti. Tot! Erau toate ale mele! Nu te duci si tu la Politie?’, a mai spus el.

Pepe a tăcut mult timp cu privire la acest subiect. El afirmă că ar fi avut posibilitatea să vorbească, dar a fost dezgustat de persoane care l-au pus într-o astfel de situație. Mai mult decât atât, artistul susține că în timpul căsătoriei sale cu Oana Zăvoranu, cei doi nu au avut nimic în comun. Toate lucrurile pe care le-a pierdut sunt din perioada anterioară relației cu bruneta.

„S-au intamplat lucrurile astea de ani de zile si nu am zis nimic. Stii de ce? Ca mi-e scarba de ei! Uite ca le spun, dar le spun la mine acasa, aici! Nici nu erau obiecte de partaj, erau bunurile mele personale de dinaintea casatoriei. Noi nu aveam de impartit nimic legal, nu am acumulat nimic in timpul casatoriei. Nu aveam ce sa impartim! Si eu atunci am facut plangere pentru ale mele personale, am predat atunci imagini de la televiziunile care au filmat, uite cine le-a luat, unde le-a dus, cu numere de masini, cu tot. S-a intamplat ca le-a luat declaratii tuturor si au spus nu stiu. S-a clasat dosarul.’, mai spune Pepe.

La unsprezece ani de la divorț Pepe a vorbit din nou despre divorțul de Oana Zăvoranu, aspect care i-a lăsat un gust amar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *