Cancan

Ce spune SImona Gherghe despre faptul că a fost dată afară de la Antena 1: “E cea mai importantă lecție”

Publicat: 16 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune SImona Gherghe despre faptul că a fost dată afară de la Antena 1 E cea mai importantă lecție
Simona Gherghe a vorbit despre faptul ca a fost data afara de la Antena 1

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate și longevive prezentatoare de la Antena 1. Vedeta și-a câștigat de-a lungul timpului numeroși fani, prin prisma emisiunilor pe care le-a moderat. Prezentatoarea de la „Mireasa” a trecut însă, zilele trecute, printr-o experiență care a marcat-o și care a lăsat-o cu un gust amar.

Fosta moderatoare de la „Acces Direct” a povestit pe Instagram că a avut parte de o situație neplăcută, de care nu s-ar fi așteptat să se lovească la „33 de ani de la Revoluție”.

Ce a pățit prezentatoarea de la Antena 1: „Libertatea să spui ce gândești!”

Simona Gherghe a povestit într-un story postat pe contul oficial de Instagram că a avut parte de o reacție neașteptată în urma căreia a rămas împietrită.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, afirmă că ar fi fost dată afară de un colaborator, atunci când a încercat să își expună punctul de vedere.

„Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni, care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu. Te dau afară. Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea. Libertatea să spui ce gândești! Să lupți pentru asta!. E poate cea mai importantă lecție pe care să le-o dați copiilor voștri”, a scris Simona Gherghe în postare.

Simona Gherghe lămurește postarea de pe Instagram

Fanii și apropiații vedetei de la Antena 1 au crezut că aceasta a fost înlăturată de la cârma emisiunii Mireasa, fapt pentru care Simona Gheghe a venit cu o explicație suplimentară prin care a lămurit întreaga situație.

„Situația povestită mai devreme e legată de o colaborare din viața noastă privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta.”

Simona Gherghe, foarte supărată pe mamele care o critică un mediul online

Simona Gherghe s-a lovit de un fenomen foarte bine cunoscut, mai ales în mediu online. Cel al mamelor atotștiutoare, care își dau mereu cu părerea și îi critică pe toți cei care nu fac cum cred ele că este mai bine.

Deranjată de comentariile primite atunci când a împărtășit o imagine din prima zi de diversificare alimentară a fiului ei, Simona Gherghe a realizat un clipuleț în care își varsă „frustrarea” și în care le transmite acestor persoane un mesaj.

Celebra prezentatoare a fost criticată pentru mâncarea pe care o dă copiilor.

“M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”, își începe Simona Gherghe povestea, adăugând rapid că, da, este vorba de plastic, dar unul fără BPA, special pentru copii. „M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat, da, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”.

Dar nu acest comentariu a fost cel mai neplăcut pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea a continuat cu cazul unei a doua mame, care a avut de adresat niște cuvinte ce au deranjat-o și mai mult.

Adauga un comentariu